Partyflock
 
­

Fade In gedurfde nieuwkomer op de Europese festivalmarkt

gepubliceerd door , op
Fade In is het gloed nieuwe elektronische muziekfestival van de Fuse, de wereldvermaarde techno club in Brussel en Time Warp, de festivalorganisatoren met als thuisbasis Mannheim. Fade in vind plaats op woensdag 8 mei 2013 in Tour & Taxis in Brussel, een unieke historische locatie. De voorverkoop is reeds gestart en het ziet er naar uit dat het Fade In Festival deze eerste editie gaat uitverkopen (10.000 pax). Een duidelijke techno programmering, gecombineerd met een super dikke productie zal er voor zorgen dat dit nieuwe evenement zeker gaat knallen!

Een duidelijke programmering: techno, techno & techno
De Early Bird tickets waren in amper 48 uur uitverkocht en de voorverkoop van de gewone tickets gaat hard. Fade In kiest voor een duidelijke muzikale richting die goed in de smaak valt bij het publiek. Waar de meeste andere nieuwkomers in festivalland kiezen voor een zo breed mogelijk aanbod van muziekgenres kiest Fade In voor techno, techno en nog eens techno.

Nog nooit is er zoveel kwalitatieve techno op de markt gekomen die haar weg vindt naar de dj's en de clubs. Fade In festival kan door haar gerichte programmering een perfecte technowaaier aanbieden aan de technofans! Naast gevestigde namen als Richie Hawtin, Adam Beyer, Sven Väth en Chris Liebing is er ook plaats voor het de nieuwe generatie technosterren zoals Pan-Pot, Gary Beck en Skudge. En uiteraard wordt ook het aanstormend geweld niet vergeten: Subb-an, Hector, Pearson Sound en Scuba.

Time Warp: een garantie op een topproductie
Uiteraard wordt er heel veel aandacht besteed aan de productie. De locatie (tour&taxis) is sowieso al een uitzonderlijk mooie locatie, en Fuse en Time Warp staan garant voor een topaankleding en uiteraard een hele dikke sound.

Line-up

Meer info en voorverkoop tickets (€48,- ex fee) via www.fade-in-festival.com

1 opmerking

Time Warp goes Brussel!! :D