Partyflock
 
­ Nederland

Beat Palace Club vormt perfecte symbiose techno en visual arts

gepubliceerd door , op
Beat Palace Club
25 maart 2013
Steam Music Network presenteert de elektronische muziek nacht Beat Palace Club in Canvas Amsterdam, op 6 april 2013. Alwaar optreden de lokale Amsterdamse held Mike Ravelli (GZG, Shoeless, Misc Agency), de pionier van de old-school Dutch Techno Alexander Koning (Perception, Stalker) en Amsterdams rijzende ster Alex Thomson (Elevator Passion).

Naast de stuwende Techno sets, zullen VJ collectief ShiTv, light-painting kunstenaar Tim van Vliet en urban artist Revolt77 het feest omtoveren in een interactieve ervaring.

Club Canvas zal grondig verbouwd zijn tot een artistieke en visuele speelplaats. Kom en beleef de on-beat video-vertoningen, video installaties en video mapping, speciale Arty versieringen, of creëer je eigen kunstwerk met interactieve light painting. Beat Palace Club verzekert dat het een onvergetelijke feestnacht zal worden

Mike Ravelli
Mike Ravelli, een rijzende Nederlandse ster, werd uitgenodigd om de dansvloer op te schudden met zijn pulserende Tech-House / Techno Set. Mike is bekend als regelmatige dj bij Club GZG, Stalker, Woodstock en Shoeless open air festival, en organiseert zijn eigen clubnacht 'Locomotiv' in de Amsterdamse Techno-tempel Studio80. Zijn eerlijke en directe sets trekken zowel mainstream clubbers als underground ravers en hebben hem een vast onderdeel gemaakt van landelijke en internationale festivals.

Alexander Koning
Alexander Koning wordt beschouwd als een van de pioniers van de Nederlandse house scene en is sinds eind jaren '80 actief. Hij kan prat gaan op een levendige carrière in de elektronische muziek, waaronder het uitbrengen van meer dan 70 (vinyl)platen, een platenwinkel en grote clubnachten – als dj en als organisator. Vanwege gezondheidsomstandigheden heeft Alex een pauze moeten inlassen, maar nu kan zonder risico gesteld worden dat de drukke baas weer helemaal terug is! Zijn debuutshow op Shoeless Open Air in 2012 plaatste hem weer midden in de schijnwerpers. Verschillende dj shows in Amsterdam en Berlijn, eigen clubnachten op beroemde locaties als Kater Holzig, Kunsthalle Berlin of Club Stalker en 8 nieuwe releases op uiteenlopende labels plaatsen hem terug op de pole position in de dance scene.

Alex Thomson
Resident dj en aanstormend talent in Amsterdam Alex Thomson zal de clubnacht openen met zijn funky tech-house set die de energie op de dansvloer flink zal opvoeren.

Complete line-up
Mike Ravelli (GZG, Shoeless, Misc Agency)
Alexander Koning (Perception, Club Stalker)
Alex Thomson (Elevator Passion)

VJ set by ShiTv (Elevator Passion)
Interactive Light-painting by Tim van Vliet & crew
Urban Art Deko by Revolt77