Partyflock
 
­ Nederland

Pacha Festival · Complete line-up bekend

gepubliceerd door , op
Pacha Festival
27 januari 2015
Op de Pacha Festival Facebookpage is de afgelopen tijd al een groot gedeelte van de line-up voor Pacha Festival op 18 mei op het Java Eiland bekend gemaakt. John Digweed, Dennis Ferrer, Reboot, Sander Kleinenberg, Housequake, Kevin Saunderson feat. Inner City, ze werden allemaal enthousiast ontvangen. Hoogste tijd om de hele line-up en area-indeling wereldkundig te maken!

Pacha Open Air Stage
Na het aankondigen van Kevin Saunderson feat. Inner City, Sander Kleinenberg, Riva Starr, Housequake, Shermanology, Sam Divine en Bakermat is de organisatie erg blij dat Roger Sanchez bereid is gevonden de line-up te completeren. Rechtstreeks uit NYC zal deze Grammy Award winnende DJ/Producer het Java Eiland aandoen met volwassen house met soulful vocalen. Release yourself!

Pacha Techno Stage
In de grote techno area wordt Bedrock boss John Digweed vergezeld door Gregor Tresher en de 'first lady of techno' uit Berlijn: Monika Kruse. André Hommen én Cadenza's finest Reboot & Technasia maken deze ijzersterke area compleet.

Pacha Deep Stage
Deze area is voor de ware fijnproevers. Dennis Ferrer, Tensnake, Dyed Soundorom, Deetron, Nick Curly en 2000 and One zorgen voor een uitgebalanceerde mix van alle stijlen binnen de hedendaags populaire underground house.

The Orginal Flower Power Boat
Onlosmakelijk verbonden aan Ibiza en Pacha is: Flower Power! Het langstlopende concept in de Pacha op Ibiza van Piti Urgell, DJ Piti was de eerste dj die ooit draaide in de Pacha op het hippie eiland. Piti reist samen met een aantal muzikale vrienden naar Amsterdam om de Flower Power cultuur te eren. Geen moderne house maar Disco, classics, Pop and Soul, Smileys, Flower Power decoratie en spraakmakend Flower Power Entertainment.

De complete line-up
Pacha Open Air Stage
Roger Sanchez
Kevin Saunderson feat. Inner City
Sander Kleinenberg
Riva Starr
Housequake
Shermanology – live
Sam Divine
Bakermat

Pacha Techno Stage
John Digweed
Reboot
Gregor Tresher
Monika Kruse
Technasia
André Hommen

Pacha Deep Stage
Dennis Ferrer
Tensnake
Dyed Soundorom
Deetron
Nick Curly
2000 and One

Original Flower Power Boat created by DJ Piti
DJ Piti & friends

Pacha festival: new website online & Hippie Markt
De line-up nog eens rustig nalezen? Alvast in stemming komen met de aftermovie van vorig jaar? Pacha Festival combineren met een voordelige hotel overnachting in de buurt van het festival? Check dan de vernieuwde Pacha Festival site. Hier vind je ook alles over de table service mogelijkheden en de Ibiza Hippie Markt. Geïnspireerd op de beroemde Las Dalias markt op Ibiza met veel gezellige kraampjes en een gevarieerd fashion aanbod. Blijf ook op de hoogte door de Facebookpage te volgen!

Tickets
Tickets zijn verkrijgbaar voor € 49,50 via www.pachafestival.com en bij alle Primera winkels.

7 opmerkingen

Ik snap echt niet wat Shermanology tussen deze namen doet?
Strakke line-up hoor! Nu duimen voor een beetje weer...
Goede line-up! We hebben er zin in!
Uitspraak van Daaantje op maandag 25 maart 2013 om 02:49:
Ik snap echt niet wat Shermanology tussen deze namen doet?


Dit snap ik ook niet helemaal & al helemaal niet op Pacha Festival. Ik vind Shermanology - live altijd een beetje 'mood-killing' op een festival
Prima lijstje weer!!
Gaan we net als vorrig jaar weer een super feest van maken :D
Es kijken wie we mee kunnen trommelen naar dit festival :)