Partyflock
 
­ Nederland

Fusion of Dance Festival · Line-up release Lipgloss en Fusion Lounge

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 18 mei staat de vijfde editie van Fusion of Dance Festival op het programma. Met nog een kleine twee maanden te gaan zijn de voorbereidingen in volle gang om alles weer tot in de puntjes te verzorgen en jou als bezoeker helemaal in de watten te leggen. Met een scala aan artiesten, entertainment, een hippe festivalmarkt, verschillende stages, gezelligheid en dat alles op één van de mooiste recreatieplassen van Nederland, staat dit vijfjarige bestaan van Fusion of Dance in het teken van 'living the good life'.

Vorige week maakte de organisatie de line-up van de hardere stijlen bekend waaronder Megabase en de nieuwe Freestyle area. Vandaag worden daar twee area's aan toegevoegd, namelijk de Lipgloss area en de Fusion Lounge. Lipgloss, één van de hoofdpodia op Fusion of Dance Festival, heeft ook dit jaar weer een heerlijke lijst van artiesten samengesteld. Met een lekkere mix van progressive house, dirty house en latin house is de Lipgloss area op Fusion of Dance Festival dan ook overduidelijk aanwezig.

Eén van de hoofdacts op 18 mei is Housequake, die dit jaar hun 10-jarige jubileum vieren. Housequake, bestaande uit o.a. ROOG en Erick E, gaan naast hun herkenbare beats ook met de nodige vocals en visuals de grond onder je voeten laten beven. Maar ook internationale topartiesten als Shermanology, Funkerman, La Fuente en DubVision zullen op deze vijfde editie de Lipgloss area onveilig maken met hun eigentijdse en internationale sounds. Check hieronder de complete line-up.

Lipgloss
Housequake
Shermanology
Funkerman
La Fuente
DubVision
Vato Gonzalez ft. MC Tjen
Franky Rizardo
Matt & Kendo
Yade
Hosted by MC Choral

Zoals de vaste bezoeker gewend is, komt er ook dit jaar weer een Fusion Lounge waar je heerlijk kan chillen en relaxen. Even een heerlijke siësta houden, bijkletsen met je vrienden of je energie level weer op pijl brengen en dat allemaal onder het genot van lekkere deephouse!

Fusion Lounge
Deluca
Timo-T
Yade
WNDWLCKRS
Mk Mndy
Condance

Nu de Lipgloss area en de Fusion Lounge bekend zijn, volgen er nog een aantal area's. Volgende week zal o.a. in het teken staan van de techno en de eclectische muziekstijlen. Zo verhuist de techno-area uit de bekende tent, maar krijgt het zijn intrek in het bos op de Wijthmenerplas en de toepasselijke naam 'Smirnoff Techno Forest'. Als klap op de vuurpijl heeft de organisatie niemand minder dan Yellow Claw weten te strikken die samen met Jäger Music een eigen area host ter ere van het vijfjarige bestaan van Fusion of Dance Festival.

(Combi)Tickets
Heb jij nog geen ticket voor Fusion of Dance Festival? Tickets kosten €45,- ex. Fee. en zijn verkrijgbaar op www.fusionofdance.nl of bij een van de 450 Primera Stores bij jouw in de buurt. Vanuit heel Nederland rijden er ook georganiseerde busreizen naar Fusion of Dance Festival, check voor meer informatie www.eventtravel.nl. Staat jouw opstapplaats er niet bij, dan kun je deze speciaal aanvragen. Daarnaast rijden er op 18 mei bussen tussen NS Zwolle en het Festival terrein.

Parkeer- en pendelbustickets
Bestel nu voordelig en gemakkelijk via OnlineTicket.nl je parkeer- of pendelbusticket voor Fusion of Dance Festival. Parkeertickets en pendelbustickets zijn in de voorverkoop goedkoper. Ga naar www.onlineticket.nl om alvast je bus of parkeerticket te kopen.

Houdt ook Fusion of Dance Festival in de gaten op social media. Wekelijks zijn er leuke winacties, vind je er het laatste nieuws, lekkere promomixen en natuurlijk alle belangrijke informatie die jij als bezoeker moet weten. Like de Facebookpage en volg op Twitter!

1 opmerking

Zon, strand & Fusion! Dit belooft weer veel goeds dit jaar :)