Partyflock
 
­ Nederland

Haal nu je early bird kaartje voor Crazyland Most Wanted
2 November

gepubliceerd door , op
Crazyland
6 maart 2013
De organisatie heeft al meerdere mailtjes gehad en het klopt dat de actie eigenlijk gisteren al had moeten starten. Excuus daarvoor. Maar nu is dan de voorverkoop gestart van Crazyland Most Wanted op 2 november. De early bird kaarten zijn spotgoedkoop en vliegen altijd als broodjes over de toonbank. Deze actie zal ook wel in een paar weken weer uitverkocht zijn. Daarom zegt de organisatie altijd: wees gewaarschuwd. Zorg dat je de kaarten in huis hebt. Achter het net vissen kun je je hele leven nog!

Film Crazyland Wild Wild West



Crazyland Most Wanted wordt een superfeest met een hele ruime dresscode. Als voorbeelden kan je kiezen uit FBI, plaats delict medewerker, gevangenisbewaarder, dief, politie, prostituee of als SWAT. Je kunt met dit thema zoveel leuke dingen doen. Jullie moeten ook niet gek staan te kijken als het hele SWAT-team met bus en al binnen komt rijden en dan een show doen op de main. Wil jij je sexy FBI pakje halen van het merk Dreamgirl? Ga dan naar dreamgirllingerie.nl en voer de actiecode 'Crazy' in en jij krijgt op alle artikelen op de site 20% korting!

Jullie zijn gewend van Crazyland het beste te krijgen en daarom is de organisatie nu alweer bezig met verzinnen van leuke en gekke dingen. De afgelopen keren zijn jullie allemaal verrast en de aanhang van Crazyland blijft alleen maar doorgroeien. 2 November gaat weer een superfeest worden. Enige wat jij nog moet doen, is niet te laat je kaartje kopen! Afgelopen Crazyland was meer dan een maand van te voren uitverkocht. De early bird kaarten waren al in een paar weken op nadat het gestart was. Wil je VIP kaarten winnen? Like de Crazyland Facebookpagina en win die kaarten!

9 opmerkingen

Nice!!
 
Topper!
Artiest {SHOWLIST artist 18478, 98570, 51941}
yeahhhhh
Dit is echt een thema om bang van te worden :p
Geweldig!! :cheer:

Nu al zin in :D
:cheer:
 
Dat is nog is een leuke aftermovie:)
Artiest {SHOWLIST artist 28895, 99774, 160233}
vorige editie was top!!!!!Met dit thema gaat het gewoon weer gebeuren (y)
laatste aanpassing
misschien toch maar eens een keer kijken of we kunnen gaan.,
kriebelt al langer, maar komt er steeds nog niet van
 
Altijd top!