Partyflock
 

Dance weer terug op 5 mei in Zwolle

gepubliceerd door , op
Dance4Liberation
29 maart 2013
FeestDance4Liberation · Celebrate your freedom!
Datumzondag 5 mei 2013
LocatieParkeerterrein IJsselhallen
Op zondag 5 mei gaat er een groot dance-festival plaatsvinden waarmee de dance weer terugkeert op deze legendarische dag in Zwolle. Zwolle staat bekend om het grootste bevrijdingsfestival van Nederland maar met de komst van het nieuwe outdoor dance-festival, 'Dance4Liberation', op het parkeerterrein bij de IJsselhallen, wordt er nog groter uitgepakt dan ooit. 'Wij gaan er alles aan doen om het een onvergetelijke dag te laten worden voor alle dance liefhebbers die naar Zwolle komen', aldus High Energy Events en Las Rosas.

Ticketverkoop
De laatste keer dat er een dance-evenement van dit kaliber werd georganiseerd op deze dag, was de opkomst zo groot dat de veiligheid niet meer gewaarborgd kon worden en een groot aantal mensen niet meer werden toegelaten. Om dit te voorkomen is er nu gekozen voor een locatie die twee keer zo groot is. Daarnaast gaat de organisatie werken met €5,- tickets. Heb jij zo'n ticket bemachtigd, dan weet jij zeker dat jij toegang hebt op 5 mei voor dit nieuwe festival. Doordat Dance4Liberation een van de weinige dance-festivals is op deze dag, verwacht de organisatie een enorme run op tickets en verwacht in de voorverkoop volledig uit te verkopen. Zorg er dus voor dat je op tijd bent met het kopen van jouw ticket!

Op zaterdag 23 maart om 00:00 start de ticketverkoop voor Danc4Liberation op www.dance4liberation.nl of bij een van 450 Primera Stores bij jouw in de buurt.

Like en Share actie!
Like en share nu de Dance4Liberation Facebook Page en maak kans op kaarten voor 5 mei! De organisatie geeft exclusief onder alle 'vind ik leuks' maar liefst 50 tickets weg! Wees er snel bij want de winnaars worden namelijk al op woensdag 20 maart via de website www.dance4liberation.nl bekend gemaakt.

Reisadvies
De organisatie raad iedereen af om op deze dag met het openbaar vervoer naar Zwolle te reizen. De kans is heel groot dat de treinen overvol zitten, de reis langer duurt en je loopt het risico dat je niet met de laatste trein terug naar huis kunt. De organisaties hebben daarom Event Travel ingeschakeld om vanuit heel Nederland busvervoer in te zetten dat je direct bij Dance4Liberation afzet. Koop jij een busticket bij Event Travel, dan is de entree gratis! Meer informatie daarover vind je op de website en op www.eventtravel.nl. Het is natuurlijk ook mogelijk om met de auto of met de fiets te komen. Er zijn op het festivalterrein voldoende parkeerplaatsen en fietsenstallingen aanwezig.

Meer informatie over Dance4Liberation vind je op www.dance4liberation.nl.

5 opmerkingen

Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Cool. Maandag erna maar ff vrij nemen
:-)
Komt hardstyle hier aan bod of is het een house festiva?
Hmm... Toch wel benieuwd hierna!! Optie!!