Partyflock
 
­

Avondeten terug met nieuwe editie

anoniem gepubliceerd op
Deze keer schuift SlapFunk Records aan tafel aan. Ze zijn al meer dan een jaar een begrip in Amsterdam en nu is het tijd om Slapfunk kennis te laten maken met Leiden. Nadat residents Mess & Vork stokbrood en kruidenboter hebben geserveerd gaan Larry de Kat, Samuel Deep & Anil Aras de hele avond de dikste platen in de genre house & techno serveren.

Slapfunk begon als partij-organisatie zo'n drie jaar geleden. De combinatie van house, techno en een geweldige sfeer creëerden een instant succes en Slapfunk bouwde daarmee een grote fan base op. Slapfunk ziet zich zelf niet echt als een organisatie ,het is meer een beweging dan een host of label.
Twee jaar na het eerste feest gaven de jongens alles kostte wat het kost om het tot een ander niveau te brengen met hun eerste release, al snel gevolgd door een tweede en een derde. Aankomende talenten als Malin Genie, Samuel Deep en Anil Aras en Larry de Kat zijn verantwoordelijk voor deze EP. Gedrukt op vinyl, want Slapfunk is All About het zwarte goud en RawHouse Music.

Mess & Vork // Avondeten
Arjan en Bart oftewel Mess & Vork. Op vroege leeftijd begonnen deze meesters al met draaien, na een aantal jaren kwamen zij elkaar tegen en vormde de perfecte combinatie! Mess & Vork zijn uit hetzelfde hout gesneden met een passie voor techno, techhouse en deephouse! Ze staan dan ook bekend om hun harde beats en unieke sounds. Ook deze keer serveren wij met trots het voorgerecht dat zal worden uitgeserveerd door onze residents Mess & Vork die de avond zullen opwarmen.

Anil Aras // Slapfunk records
Anil is altijd al een echte muziek verslaafde geweest. Op de leeftijd van vier begon hij zijn muzikale reis door het spelen van de viool. Zijn nieuwsgierigheid naar het ontdekken van nieuwe geluiden te leidde hem tot het spelen van de piano en het leren van de basisprincipes van trommels van een goede vriend. Deze passie heeft geleid tot een verzameling van platen en een verlangen om nooit stoppen met deze ware liefde. Momenteel houdt hij van het geluid van oudere techno. Echter, in de laatste paar jaar is hij ook begonnen met house platen te verzamelen. Anil Aras: "de sporen kunnen verschillen, maar voor mij heeft het dezelfde oude, diepe en rauwe gevoelens. Dat is waarom ik hou van beide stijlen. En naar mijn mening is één ding zeker, oude liefde sterft nooit ...'

Larry de Kat // Slapfunk records
Zwaar geworteld in hip-hop, jazz, disco n funk, zijn visie op house, minimal, techno en kan worden beschouwd als vrij groovy met een mooie dosis soul. Zijn dj-sets hebben een unieke mix van uitgeklede 909 groeven met sexy hi-hats en swingende baslijnen af en toe overgoten met kattenkruid funk die zeker zal zorgen dat u stuitert.
Dankzij een studio vol met vintage spullen, hebben zijn sporen een warme en een analoge sound. Met toekomstige vinyl releases op Lazare Hoche en een nieuwe Slapfunk EP is dit de baddest kat.

Samuel Deep // Slapfunk records
Sylvestro Tjon Sackie aka Samuel Deep de Slapfunk resident is geboren in Utrecht op 22 augustus 1988. Deze vinylizer heeft zich in een korte tijd opgewerkt en zich bewezen in de scene. Na het winnen van de Metro DJ Contest heeft hij menig feest afgebroken in de randstad, o.a. Catwalk, Poema RAW en Studio 80.
Als hij niet draait -of slaapt- is hij op zoek naar nog meer muziek om aan zijn vinyl collectie toe te voegen. Één en al liefde voor muziek en de oude kunst!

Line up
23:00 - 00:00 Mess & Vork // Avondeten,Stoornis festival
00:00 - 05:00 Larry de Kat // Slapfunk Records
00:00 - 05:00 Samuel Deep // Slapfunk Records
00:00 - 05:00 Anil Aras // Slapfunk Records

Tickets
Early Bird:€7,50
Normal Ticket:€10
Lazy Bird:€12.50

Je koopt je tickets via [presale element=party id=243895 type=ticketscript].

Aftermovie van het vorige event:

1 opmerking