Partyflock
 
­ Nederland

Kindergarten haalt Dave Clarke, Scuba en Ben Pearce

gepubliceerd door , op
Kindergarten
27 februari 2013
Het Tilburgse dancefestival Kindergarten heeft de headliners van haar line-up bekend gemaakt. Op 11 mei zijn er in het Leijpark onder andere Dave Clarke, Scuba, Ben Pearce en Brodinski te zien. Eerder maakte het festival op al bekend dat Kölsch, Riton en Henzel & Disco Nova naar het ééndaagse dancefestijn komen.

Met Dave Clarke haalt Kindergarten een techno-legende naar Tilburg. Scuba is de alter-ego van Paul Rose die de drijvende kracht is achter het gewaardeerde Hotflush label en hij maakte de afgelopen jaren furore in de befaamde Berghain-club in Berlijn. Fransman Brodinski is een vaste waarde in de Franse electro-scene en is de ene helft van Bromance samen met Gesaffelstein. Samen runnen zijn Bromance Records en uit die stal komt ook Panteros666 die tevens naar Kindergarten komt. Ben Pearce is een opkomende dj en producer met de 3FM-Megahit 'What I Might Do' op zak.

Alle headliners op een rijtje: Dave Clarke, Scuba, Riton, Ben Pearce, Brodinski, Kölsch, Melon, Panteros666, Henzel & Disco Nova, Spacegirls en Schoolplein.

Organisator Wouter de Wilde is meer dan tevreden met de line-up: 'We hebben een uitstekende mix van vaste waarden en talenten, nationale namen en internationale. We gaan met onze programmering dieper dan vorig jaar en met de verhuizing naar het Leijpark, garanderen we ons publiek dat de setting intiem blijft en dat niemand verzuipt in een mensenmassa. Kwaliteit staat bij ons sowieso hoger dan kwantiteit, wij willen ons festival neerzetten als het beste dancefeest van het Zuiden.'

Kindergarten breidt dit jaar de Outdoor uit naar drie podia. De T-Garten voor techno en aanverwante stijlen blijft behouden, net zoals The Box waar electro en dergelijke te horen zullen zijn. Het derde podium wordt de Kinderopvang waar dj's met Brabantse roots in het zonnetje worden gezet. De line-up daarvan wordt later bekend gemaakt.

Kindergarten Outdoor vindt op 11 mei plaats in het Leijpark in Tilburg van 13:00 tot 00:00 uur. Headliners zijn Dave Clarke, Scuba, Ben Pearce, Brodinski, Riton, Melon en Kölsch. Early birds zijn te koop a 25 euro. Tickets bestel je bij koop tickets.
Reguliere voorverkoop is 29,50. Voor meer info: www.kindergarten.nu

2 opmerkingen