Partyflock
 
­ Nederland

Trancefusion
Ocean of Love

gepubliceerd door , op
Trancefusion
6 maart 2013
FeestTrancefusion · Ocean of Love
Datumzaterdag 13 april 2013
LocatiePrumyslovy Palace Site
De line up voor de lente editie van Trancefusion is compleet! Zoals beloofd zijn alle namen voor de grote lente editie van Trancefusion 'Ocean of Love' nu bekend gemaakt. Op 13 april zal een nacht vol met de fijnste dance music georganiseerd worden met vele wereldklasse DJs! Twee unieke en gelijkwaardige podia zullen plaatsvinden in de schitterende locatie van het Průmyslový Palác (één in de rechtervleugel en de andere in de middelste hal). Beide podia zullen gevuld zijn met 16 bekende DJs. Sommige DJs zullen voor de eerste keer in Tsjechië optreden!

Ben je benieuwd naar wie er optreedt? Tijdens de eerste Trancefusion party was de headliner een artiest die wereldwijd bekend is vanwege zijn vele hits, en ook dit keer heeft hij de uitnodiging opnieuw geaccepteerd om deze editie te komen draaien: Duitse producent ATB! Dit is niet de enige 'comeback' deze nacht – precies een jaar na zijn weergaloze set zal nog een favoriet van het Tsjechische publiek te worden verwelkomd – producent van de eerste Trancefusion anthem, Richard Durand! Ook voor deze editie heeft hij wederom een knaller van een anthem geproduceerd!

Andere EDM matadoren die nogmaals naar Praag komen in april zijn John O'Callaghan en Simon Patterson. Eerstgenoemde speelde een enerverende set gedurende de Trancefusion Club Edition in februari vorig jaar, de ander vulde de dansvloer tijdens de april editie. De volgende artiest en producer die deel uit maakt is Nederlands trots Menno de Jong. ATB's team-maatje Josh Gallahan maakt ook deel uit van de 'home-comers-crew'.

Het podium in de middelste hal zal de harten van de 'uptempo' liefhebbers en, allen die verschillende stijlen genieten sneller doen slaan. Na vele jaren komt de duitse legende Talla 2XLC terug naar Tsjechië met een lading oldschool classices en nieuwe tracks. Diegenen die Kai Tracid zijn optreden genoten hebben vorig jaar september mogen dit optreden van deze trance pionier niet missen! Land- en stadgenoot van Talla 2XLC is de hardtrance DJ uit Frankfurt die knallende tracks in een perfecte harmonie mixt en er voor zorgt dat je voeten geen rust krijgen: A*S*Y*S!
Twee andere gasten die ook vele krakers in hun CD wallet hebben en bovendien fantastische entertainers: Organ Donors. Een ding is zeker, al deze artiesten zullen vele nieuwe fans in Tsjechië krijgen!

Nu een overzicht van de DJs die voor het eerst in Tsjechië op zullen treden:
Amerikaan en rijzende ster Shogun is voor de eerste keer in Tsjechië te zien. Het zou maar zo kunnen dat een paar tracks van zijn aankomende album te horen zullen zijn. Argentijns duo Heatbeat heeft zichzelf al weten te etaleren in de dance scene door hun producties en zal eveneens hun première in centraal Europa vieren. Met Andrew Rayel is een Moldavische jonge en energieke producent van de partij, die onder Armin van Buuren's label Armada Music genomen is en momenteel zwaar aan het vlammen is. Deze lijst van talenten die hun debuut maken in Tsjechië, wordt afgesloten door een andere producer uit oost-europa: Omnia. Het is geen verrassing dat alle DJs hierboven genoemd naar boven zijn geklommen in de DJMAG top 100 en we zullen definitief de komende jaren veel van ze horen.

Dit jaar komt een heuse kers op de taart! Alle voorgaande Trancefusion feesten was een exclusieve gast van de partij. Voor deze editie zullen twee exclusieve gasten optreden – twee charmante dames,Sarah Howells en Julie Thompson! Beide zangeressen zijn bekend over de hele wereld en hebben bijgedragen aan vele songs. Gedurende deze editie zullen zij wat bijzonders voorbereiden. Ze zullen als een van de hoofdacts een liveset van hun grootste hits, afgerond door adembenemende effecten en vele andere artiesten geven. Beiden zullen ook optreden tijdens de set van een van de DJs in de line-up. Ondertussen kan jij raden wie bij wie...

Er wordt al volop gewerkt aan de visuele en technische aspecten van beide podia. Dit wordt iets om je op te verheugen! Het design en het uiterlijk van beide podia zal absoluut uniek en fris zijn!

Tickets koop je via Nederlandse ticketpartner Timoco.

Trancefusion – the right trancefusion into the pipes of Czech EDM. After this night you'll feel reborn!

5 opmerkingen

 
Heerlijke line-up hoor .. lekker divers (Y)
Gaaf dit gaat een leuke worden :d iemand nog een hotel wat aan te raden is?:)
Uitspraak van V0NK op maandag 25 februari 2013 om 12:23:
iemand nog een hotel wat aan te raden is?:)


Hadden we het Hilton nog niet geboekt?
is dat zo ja?