Partyflock
 
­ Nederland

Kings of Core voorziet Huize Maas 16 maart wederom van een ijzersterke bezetting

gepubliceerd door , op
Na een geslaagde en uitverkochte eerste editie met o.a. Partyraiser, Noize Suppressor, Tommyknocker en Buzz Fuzz, kon een tweede editie van Kings of Core niet uitblijven! De datum stond al steevast op 16 maart en het is inmiddels de hoogste tijd om de line-up vrij te geven en de kaartverkoop van start te laten gaan.

Huize Maas zal wederom onder vuur worden genomen door diverse (internationale) grootmeesters. Dit maal zullen onder meer Art of Fighters, Ophidian, Panic, Amnesys en Amada een bezoek brengen aan Huize Maas. Van de eerste vier acts is bekend waartoe ze in staat zijn en Amada is momenteel wel een van de meest upcoming artiesten in de hardcore scene. Naast een opbouwende nacht zal Huize Maas ook weer worden voorzien van de nodige lichteffecten en lasers met als doel de eerste editie te gaan overtreffen!

Tickets
De voorverkoop is inmiddels al van start gegaan met de vroege-vogel-actie. Hierdoor kan je slechts voor €10,- (ex fee) een ticket bemachtigen en onderdeel uitmaken van deze tweede editie van Kings of Core. De actie loopt uiterlijk tot 22 februari en is beschikbaar zolang de voorraad strekt. Na deze actie zijn tickets verkrijgbaar voor €15,- (ex fee) welke zijn te verkrijgen via koop tickets en Huizemaas.nl.

1 opmerking