Partyflock
 
­ Nederland

Chris Liebing & Studio 80 present CLR Amsterdam 2013

gepubliceerd door , op
Create, Learn, Realize. Het in Berlijn gevestigde CLR is overduidelijk één van de meest toonaangevende technolabels binnen de dancewereld, opgericht door de gerenommeerde techno-dj en producer Chris Liebing, die wordt beschouwd als één van de grondleggers van de Duitse technoscene. Een eigen boekingsagency, een evenementenkantoor en wereldwijd een enorme following aan liefhebbers maken het plaatje van CLR als internationaal technomerk compleet.

Techno, Amsterdam en CLR zijn namen die vaak in één adem genoemd worden. Geen verrassing gezien de memorabele momenten waar CLR door de jaren heen in Amsterdam voor heeft gezorgd. Liefhebbers van dynamische, kwalitatieve techno zullen dan ook niet opkijken dat Amsterdam de uitgelezen locatie is voor één van de meest spectaculaire technofeesten van dit jaar. De line-up liegt er niet om: op vrijdag 22 februari zullen Chris Liebing, Planetary Assault Systems (live), Secret Cinema, ROD, Tommy Four Seven, Monoloc, Rebekah, Dispar Vulgo en Mirella Kroes aantreden in de Schram Filmstudio's voor een avond van formaat. De topartiesten uit de Duitse CLR-stal aangevuld met gevestigde en opkomende Nederlandse namen, op een industriële locatie met een dik geluidssysteem en ruime openingstijden. Nu al eentje voor in de boeken!

De line-up voor CLR Amsterdam 2013 zal aangevoerd worden door niemand minder dan labelbaas Chris Liebing en zijn drie pupillen Tommy Four Seven, Monoloc en Rebekah. Chris Liebing behoeft weinig introductie meer. Inmiddels heeft, na talloze gigs in de beste clubs en de grootste festivals, de hele wereld kennis kunnen maken met zijn vaardigheden. Of het nou om zijn performances op het podium draait, zijn vaardigheden als producer, als host van zijn radioshow of als labelbaas, Chris Liebing drukt overal zijn kwaliteitsstempel op, wat zijn nog altijd groeiende reputatie alleen maar ten goede komt. Dat hij ook een neus voor talent heeft, wordt wel duidelijk door de lijst van artiesten die hun naam aan het label hebben verbonden. Tommy Four Seven, Monoloc en Rebekah zijn hier alledrie met hun unieke, persoonlijke stijl het duidelijke voorbeeld van.

Ook de Nederlandse technoscene is goed vertegenwoordigd op vrijdag 22 februari. Hij draait inmiddels al heel wat jaren mee, maar lijkt nog van geen ophouden te weten: Secret Cinema, de held met kenmerkende hoed, is berucht om de rotsvaste kwaliteit die hij ieder optreden weer weet neer te zetten. De Rotterdammer ROD, het op techno gerichte alter ego van Benny Rodrigues, is een oude vriend van de CLR-crew. Met releases op de grootste labels en één van de drukste agenda's, is het geen verassing dat ROD van de partij is. Dispar Vulgo en Mirella Kroes vormen de talentvolle basis van het evenement als snelgroeiende talenten binnen de Nederlandse scene. En als al deze ingrediënten nog niet het perfecte recept vormden voor een onvergetelijke nacht, hebben we nog de kers op de taart: als speciale gast is niemand minder dan Luke Slater's Planetary Assault Systems uitgenodigd om te laten zien hoe er écht geknald moet worden. PAS speelt live; een traktatie voor iedere zichzelf respecterende technoliefhebber.

We hoeven er niet meer woorden aan vuil te maken. Het spreekt voor zich dat dit een onvergetelijke avond gaat worden, mis hem niet! Er zijn nog enkele kaartjes in de voorverkoop verkrijgbaar via www.studio-80.nl en koop tickets.

1 opmerking