Partyflock
 
­ Nederland

Soenda Festival presenteert volledige line-up

gepubliceerd door , op
Soenda Festival 2013
14 februari 2013
De volledige line-up voor Soenda festival 2013 is bekendgemaakt. En zoals je kunt verwachten staat de meest vooruitstrevende techno en deephouse 18 mei 2013 weer op de Ruigenhoek in Utrecht. Opkomend talent en gevestigde orde van zowel internationale als Nederlandse bodem.

Het is alweer de vijfde keer dat Soenda haar festivaleditie organiseert. Het terrein van Ruigenhoek is na twee succesvolle jaren een vertrouwde plek geworden. Knusse, groene areas opgedeeld door kronkelende riviertjes en houten bruggetjes. Soenda festival staat bekend als het festival van de lachende mensen en heerlijke techno beats. Een goede mix van een kwalitatief hoogstaande line-up met veel ruimte voor creatieve randprogrammering. Er staan weer dikke namen op de lijst, van technogrootheden als Karotte, Gaiser, Ben Sims, Joris Voorn, Cari Lekebusch, Secret Cinema & Egbert en Bart Skils. Daarnaast intense, zwoele deephouse van Hot Since 82, Noir, Adana Twins en Arjuna Schiks en meer experimentele, melodieuze beats van Minilogue en Joris Delacroix.

Creatieve, muzikale collectieven
Qua programmering is de maat nog niet vol. Naast de creatieve randprogrammering die bezoekers van het festival gewend zijn, hosten dit jaar ook een drietal creatieve en muzikale collectieven een aantal ministages op Soenda festival. De ministages zullen de intieme sfeer van het festival nog meer versterken en plaats maken voor verrassende muziekstijlen, exotische dansacts en creatieve decors. De desbetreffende collectieven met hun line-up worden binnenkort bekend gemaakt.

Tickets
De Early Bird tickets vlogen als warme broodjes over de toonbank en waren binnen 24 uur uitverkocht. Wel zijn er nog normale tickets en Lazy Bird tickets voor respectievelijk €37,50 en €52,50 (excl. servicekosten) verkrijgbaar via de website www.elevation-events.com en koop tickets. Met een Lazy Bird ticket wordt de bezoeker via een aparte ingang ontvangen en ontvangt daar meteen zes munten en een verrassing. Fysieke kaarten zijn vanaf 1 maart 2013 te koop via kledingzaak Square in Utrecht, waarbij men ook meteen 10% korting op de gehele collectie ontvangt.

11 opmerkingen

Sjongejonge, nette line-up dat Java! :-) Nu alle festivals 1 voor 1 de line up presenteren wordt keuzes maken alsmaar moeilijker ;-)
Wat zijn we ook verwend qua festivals in NL! :bounce:
 
Uitspraak van Feestmeneer op vrijdag 15 februari 2013 om 13:56:
Sjongejonge, nette line-up dat Java!


Superorigineel ook!
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 15 februari 2013 om 14:12:
Superorigineel ook!


haha idd.. die Komodo vind ik wel erg fijn :-)
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 15 februari 2013 om 14:12:
Superorigineel ook!


Mss niet de meest originele line-up idd, maar eerlijk gezegd boeit me dat geen reet ;-) NL ook niet het meest makkelijke land om nog vernieuwend voor de dag te komen qua line ups...
 
Uitspraak van Feestmeneer op vrijdag 15 februari 2013 om 15:17:
NL ook niet het meest makkelijke land om nog vernieuwend voor de dag te komen qua line ups...


Nee, het gros van de festival-bezoekers boeit het tegenwoordig geen reet meer. ;)
Toch niet zo vet als Diynamic festival!
Nu nog hopen op net zo'n weertje als vorig jaar! :D
Hier heb ik nou echt zin in!
Artiest Dacato
Eerste keer dat ik het festival moet laten schieten na al die jaren....balen.
Uitspraak van RaveBever op zaterdag 16 februari 2013 om 11:18:
Nu nog hopen op net zo'n weertje als vorig jaar! :D


Zonnebrand staat al klaar :D:D