Partyflock
 
­

Amsterdam open air · The weekender

gepubliceerd door , op
flyer Amsterdam Open Air
FeestAmsterdam Open Air · The Weekender
Datumzaterdag 8 juni 2013
LocatieGaasperpark
Het stadsfestival van Air, MTV, Girls Love DJs, Carnivale en Apenkooi

Na twee onvergetelijke en bovenal zonovergoten edities, geeft Amsterdam Open Air ook dit jaar weer in recreatiegebied Gaasperpark het startschot voor de zomer. In het weekend van 8 en 9 juni kunnen de bezoekers, naast een uitgebreide muzikale, culinaire en culturele invulling, voor het eerst ook genieten van een speels programma op de camping.

Met vier grote, drie kleinere en een heuse live stage, een primeur op Amsterdam Open Air, biedt het festival vertier voor liefhebbers van house, tech house, deep house, techno, disco, hiphop en electro. Talenten en gevestigde acts uit al deze genres slaan twee dagen lang de handen ineen en nemen de bezoekers mee op een groots avontuur door het Amsterdamse nachtleven. De volledige line up en de gevestigde en nieuwe deelnemende hostingpartijen worden binnenkort bekendgemaakt. Voor nu is het voldoende om toe te zeggen dat de mix van zowel lokale artiesten, als internationale smaakmakers, er één zal zijn om van te watertanden. Bovendien zullen de bezoekers behalve op een breed scala aan muziek, ook op een indrukwekkend programma aan creatieve en culinaire acts worden getrakteerd.

Dit jaar wordt de camping flink uitgebreid, vanwege het enorme enthousiasme bij de afgelopen editie. Niet alleen wat omvang betreft, maar vooral qua beleving! Zo wordt er gezorgd voor fijne muziek en magische acts. Voordat de bezoekers hun slaapzak in kruipen mogen zij bijvoorbeeld nog een paar danspasjes wagen in de Silent Disco of onderuitzakken bij een nachtelijke theatervoorstelling of de Music Lounge. Zowel op vrijdag als op zaterdag is het camping programma gevuld met allerlei verrassingen tot 04.00 uur. Voor wie dat wil is het mogelijk om een campingticket inclusief ontbijt te boeken, verzorgd door de Gaasper Camping. Een bescheiden groepje bezoekers kan zich daarnaast laten verwennen door een TipiTicket te boeken in het Rock 'n Roll Dreaming Hotel, waar de gastheren- en dames van Models At Work dag en vooral nacht voor hen klaar staan. Zo wordt men opgehaald door één van de piccolo's en de Tipi tent staat ingericht en wel bij aankomst klaar. Men krijgt ontbijt op bed van een prachtig kamermeisje en wordt speciaal naar het festival gebracht. Wees er dus snel bij!

Vanaf vrijdag 12.00 uur is het Gaasper Campingterrein geopend en kan iedereen zijn plek komen veroveren. Maandagochtend kan iedereen fijn uitslapen want het campingterrein hoeft pas om 12.00 uur leeg te zijn.

Omringd door groene bomen en kabbelend water, heeft het recreatiegebied Gaasperpark zich de afgelopen jaren bewezen als ideale festival locatie om de zomer te beginnen. Ook dit jaar wordt het Gaasperpark weer omgetoverd tot een daverend paradijs. Daarnaast is het goed bereikbaar, want met metro 53 ben je er zo!

De voorverkoop gaat op 5 februari van start en snelle beslissers kunnen een early bird campingticket voor €69,50 of een early bird weekendticket voor €49,50 kopen op amsterdamopenair.­nl of bij een van de Primera filialen. TipiTickets voor het Rock 'n Roll Dreaming Hotel zijn beperkt verkrijgbaar en kosten €200,00. Daytickets en campingtickets incl. ontbijt zullen in de weken daarop volgen.

1 opmerking

:)