Partyflock
 
­ Nederland

Vive la Frenchcore · We like it Hard

gepubliceerd door , op
Nederlands
Engels
BKJN Events events heeft zich sinds 2013 uitgebreid met een nieuw artiestenbureau. Onder de naam 'BKJN Events Bookings' vind je hier naast hardcore artiesten ook veel nationale en internationale frenchcore helden. Onder leiding van Dr. Peacock zal BKJN Events een nieuw platform bieden aan de muziekstijl die al sinds dag 1 wordt gepresenteerd op de vele 'Beter kom je Niet'evenementen. Nieuwe producties, verrassende combinaties en de liefde voor de muziek die puur uit het hart komt, zullen de basis vormen voor een nieuwe standaard in de scene.

Maar waar het jou als liefhebber om draait, zijn natuurlijk de feesten!
Gelukkig is BKJN Events events er nog steeds om het leven voor jou als bezoeker zo mooi mogelijk te maken. En daarom vieren ze dit heugelijke nieuws met het grootste frenchcore evenement ooit gegeven: Vive La frenchcore! we like it Hard

Facts
Vive la frenchcore belooft geen 13 in een dozijn feest te worden. Maar wat maakt dit feest dan zo bijzonder? Hierbij een aantal opmerkelijke feitjes:
  • Voor het eerst in de lange geschiedenis zal de mainstage van de bekende North Sea Venue geheel in het teken staan van Frenchore.
  • Alle artiesten zullen exclusieve optredens verzorgen, en de sets zullen stuk voor stuk uniek zijn met veel nieuwe producties en remixen.
  • Het podium zal met de nieuwste video- en lichttechnieken worden omgetoverd tot iets wat nog niet eerder is vertoond in 'frenchcore land'. Wat dit precies inhoud wordt later bekend gemaakt. Er zal in ieder geval nog lang over gesproken worden.
  • Kenners weten dat Vive la frenchcore de slogan is van Dr. Peacock. Hij is dan ook persoonlijk betrokken bij het evenement. Van de muziek tot de aankleding. Alles zal worden uitgewerkt in de kenmerkende en unieke 'Peacock' gedachten.
  • Naast de mainstage zullen er twee andere zalen zijn die ieder een eigen underground stijl zullen vertegenwoordigen. Beide stijlen zijn tot op heden nog niet eerder gecombineerd met een frenchcore mainstage maar hebben wel veel gemeen.


Vive la Line up
Zoals al eerder genoemd zal de mainstage in Zaandam gerouleerd worden door vakmensen. Speciale live acts, show cases en exclusieve battles zullen je meeslepen door een nacht waar het tempo hoog ligt en de melodieën aanstekelijk door de speakers knallen. frenchcore wordt allang niet meer alleen door Fransen gemaakt en zo zie je een grote variatie in nationaliteiten voorbij komen in onderstaande line-up:

Dr. Peacock live
Bit Reactors live Italië
Brutal Jesters live Frankrijk
Dam Frankrijk vs Prototype Hardcore live Italië
Marcus Decks live
The Sickest Squad vs The Braindrillerz Italië
The DesastaMasta live Zwitserland
Hungry Beats live Hongarije
Progamers live Frankrijk
Dr. Peacock - Dj set
s'Aphira
Mc No-iD & Mc The Russian

Frenchcore du passé
Naast de indrukwekkende mainstage zullen ook de twee zijzalen geopend zijn. In de eerste hiervan brengt de organisatie je terug naar de oorsprong van frenchcore en diens verleden. Dat hier nog veel andere invloeden inzaten zoals je die ook terug kan vinden in UK hardcore en terror is niet zo verwonderlijk. Verwacht dan ook veel variatie en platen die allang niet meer gedraaid worden in combinatie met lekker veel vinyl en ouderwetse technics platenspelers. De artiesten die je hier vindt zijn:

Al Core Frankrijk
Cup-a-core vs TCO – vinyl set
Madkore & Baseboy Italië – vinyl set
Le Demonist
Lano – vinyl set

Tekno du futur
In de derde area vind je een stroming die dicht tegen frenchcore aan ligt. Met de vele illegale Tekno feesten in heel Europa is deze muziekstroming al jaren erg populair en wint het vandaag de dag nog steeds terrein. Omdat veel huidige frenchcore artiesten zijn begonnen op een ondergronds Tekno feest, kan een eigen area hiervoor niet uitblijven. De artiesten die uitgenodigd zijn voor een speciale Tekno set zijn:

Pattern J Frankrijk
Keygen Kaotic (Tsjechie)
Otalgicum
Johnny Napalm vs HardT3K-Tic
Kosten Italië
Mini-Error

Tickets & info
Dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn, bewijst BKJN Events events keer op keer. En daarom kost ook dit nieuwe evenement slechts € 22,50 in de voorverkoop (ex. Fee) Tickets vanaf nu verkrijgbaar via www.bkjn.nl en in alle Primera winkels. De minimale leeftijd bedraagt 18 jaar en meer informatie vind je op www. BKJN Events.nl

End of line
Let's celebrate like we never did before!
Vive La frenchcore!
We like it hard!

18 opmerkingen

jammer dat het in de north sea is..besta niet dat ik ooit nog naar dat zweethok ga8-)
The Sickest Squad vs The Braindrillerz :kwijl:
zeker aanwezig !!! :roflol: vette line up jonge damm dat wordt flink uut onze dak goan joah :P:)
YEAH!!!!!
Dit ziet er DAMN gut aus...

Tres Bien !!!
 
Zin in!!!
any buses? (from BE)
 
Waarom in north sea :( :(.
dit hadden ze in de HMH moeten geven!!!
 
Aanwazig!!