Partyflock
 
­

RawMadness is back

anoniem gepubliceerd op
flyer RawMadness
FeestRawMadness · The Next Episode
Datumzaterdag 23 februari 2013
LocatieDe Driesprong Site
Het mag dan een tijdje stil zijn geweest na de vijfde editie op 7 april 2012, maar dat wil niet zeggen dat de organisatie heeft stilgezeten! Want na vijf succesvolle edities in Bredevoort werd het tijd om te groeien, en daarom willen ze met deze nieuwe editie laten zien dat ze helemaal klaar zijn voor het volgende hoofdstuk.

Met deze stap zal RawMadness 'The Next Episode' dan ook verhuizen naar een nieuwe locatie. Niet Bredevoort, maar Aalten zal deze keer het toneel zijn van een avond vol (rauwe) hardstyle! Redelijk centraal in Aalten en dicht bij het station gelegen zal De Driesprong vele malen beter bereikbaar zijn en betere parkeergelegenheid bieden dan de oude locatie in Bredevoort! De grote zaal van café de Driesprong zal met een ruimere capaciteit vele nieuwe mogelijkheden bieden voor de organisatie om flink uit te pakken!

En uitpakken, dat doen ze! Er wordt hard gewerkt om een moddervette stage neer te zetten en het licht en geluid zal uitgebreider zijn dan ooit tevoren. En met een arsenaal aan artiesten zal RawMadness op zaterdag 23 februari laten blijken dat ze helemaal klaar zijn voor de toekomst!

Degos & Re-Done
Deze geboren Achterhoekers worden door hardstyleliefhebbers uit binnen- en buitenland op handen gedragen door hun kenmerkende harde en rauwe hardstyle. Dit uit drie mannen bestaande duo –wait, what?- ja dat lees je goed, 2 rasechte performers en een technisch wonder achter de schermen, een regelrecht recept voor succes!
Ooit begonnen bij het label 'Mythica Records', met een track die direct de aandacht wist te trekken van vele hardstyle-adepts maakten ze de weg vrij voor hun toekomst in de hardstyle-wereld. In 2010 kwamen ze onder de vleugels van Theracords terecht, een label dat bekend staat voor haar out-of-the box manier van werken, en daar wisten ze hun naam voorgoed te vestigen! Deze muzikale hoogtepunten zullen zonder meer gaan bijdragen aan een geweldige avond, zeker gezien hun verleden op grote events als Decibel, Loudness, The Qontinent en Wish Outdoor. So wear some earprotection – it will be raw..

Shockerz
Bekend van het Scantraxx-label en tracks als onder andere 'Rise like the sun' en 'My music' zal ook hij op 23 februari het publiek van The next episode gaan trakteren op de beste hardstyle!
Ook hij heeft ervaring met het grote publiek van bekende events zoals Euphoria, maar draait ook zeker zijn hand niet om voor een meer compacte sfeer zoals je van RawMadness gewend bent.

Vecino
Met beukende tracks als Decisions, Futile en Going In Heavy heeft hij hoog in de Hardstyle.com Top 100 gestaan. Zijn sets blinken uit in heerlijk stampende Rawstyle afgewisseld met de wat toegangkelijker "normaler" Hardstyle. Waar 2012 al een topjaar Met boekingen op o.a. Fusion Of Dance indoor èn outdoor, Hardshock, Beatbusters, Indicator stond zijn agenda vol met events waar hij het dak eraf draaide, én vorig jaar getekend bij Sigma Raw Division uit Italie. Verwacht dus ook in 2013 nog veel van deze man te horen! Vecino zal onbetwist garant staan voor een enthousiaste rauwe set op de aankomende Raw Madness. 100% Vecino means 200% Rawstyle satisfaction.

Dymonic
Going stronger than ever! Afgelopen jaar was een absoluut topjaar voor deze DJ uit het kleine Bredevoort, met optredens op Aszeszment, Hardbeat, oldschool Madness en natuurlijk de absolute hoogtepunten op Superbash en Freshtival in Enschede! Op superbash kon zijn aankondiging niet treffender: This DJ knows how to win over a crowd! En dat zal ook absoluut de lijn zijn voor 2013, so keep an eye out for this guy!

Vitality
Sinds het hardstyle-virus deze 22-jarige DJ uit Enschede een jaar of 6 geleden in zijn greep kreeg, heeft hij de nodige uurtjes doorgebracht op zijn computer, om alvast de basis in de vingers te krijgen en later heeft hij dat met vrienden thuis omgezet naar het echte werk met cd's. Toen zijn vrienden eenmaal de kans kregen om op feestjes te draaien begon het steeds harder te kriebelen en is Vitality ontstaan. Na o.a. op Dangerouzmind en contests van Aszeszment te hebben gestaan is het nu tijd voor RawMadness!

No Logic
En natuurlijk mag de absolute resident DJ van RawMadness niet ontbreken! Aan No Logic de dankbare taak om de bezoekers op te warmen voor een avondje beuken! Hoewel hardstyle niet zijn vaste genre is, ontbreekt het deze DJ in ieder geval niet aan de skills om de bezoekers in de stemming te krijgen!

Deze topartiesten, de nieuwe locatie en de rauwe beats, aangevuld met de immer geweldige sfeer die de trouwe bezoekers met zich meebrengen, zullen ongetwijfeld garant gaan staan voor een topavond! Voor slechts €10 ben je er bij en de minimumleeftijd is 16 jaar. Hou je agenda dus vrij op 23 februari!

7 opmerkingen

Toppers uut t oosten.­