Partyflock
 
­

Laatste info Oldskool Maniacs · Dreamteam special

gepubliceerd door , op
flyer Oldskool Maniacs
FeestOldskool Maniacs · The Dreamteam Special
Datumzaterdag 2 februari 2013
LocatieDe Vorstin Site
WinactieOldskool Maniacs actie, gesloten
Aanstaande zaterdag is het dan zo ver Oldskool maniacs – The The Dreamteam special in De Vorstin in Hilversum. Na de bekendmaking van de comeback van The The Dreamteam en dat Dj Dano zijn verjaardag hier gaat vieren, kon de avond eigenlijk al niet meer stuk. Maar de organisatie wil nog wat extra toevoegen aan deze special. Ze hebben een leuke actie verzonnen: vertel waarom je bij dit feest wil en moet zijn via Facebook en win een special treatment deze avond. De treatment houdt in: een VIPbandje en een meet & greet met alle artiesten backstage.

Dit is de laatste info die je moet weten:

Tickets
De kaartverkoop is erg hard gegaan, maar er zijn nog een x aantal kaarten over gehouden voor mensen die toch op het laatste moment beslissen om een kaartje te kopen aan de deur.

Toegangsbeleid
De minimumleeftijd is 18 jaar. Er kan gevraagd worden naar legitimatie om jouw leeftijd te controleren bij de ingang. Bezoekers met kleding van voetbalclubs worden geweigerd of moeten iets anders aantrekken De organisatie houdt zich aan het Zero tolerance beleid van de gemeente Hilversum. Dit betekent dat zowel soft- als hard drugs niet zijn toegestaan tijdens het evenement. In samenwerking met de politie zal de organisatie hierop tijdens het hele event controleren.

Roken
Sinds vier jaar zijn de Nederlandse horeca, sport, kunst en cultuur rookvrij. Ook indoor locaties worden gezien als horeca gelegenheid en hier geldt tevens het rookverbod. Roken alleen toegestaan in de rookruimte.

Camera's
Het is toegestaan om tijdens het evenement digitale fotoapparatuur mee naar binnen te nemen. Het meenemen van een professionele filmcamera is niet toegestaan.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Uptempo Events & The The Dreamteam hebben alles voorbereid en zijn klaar om er zaterdag een topavond van te maken.