Partyflock
 
­ Nederland

Urban Stylistix presents Beat Palace Club

gepubliceerd door , op
Urban Stylistix & Steam Music presenteren de elektronische muziek nacht Beat Palace Club in Canvas Amsterdam op 9 februari 2013, alwaar optreden de lokale helden Don Lennon (Edit Festival, Ozoloco) en JP Enfant (Les Enfants Terribles, Trouw, Radiate). Naast pompende techno-sets, zullen VJ collectief ShiTv, light-painting artiest Tim van Vliet en urban artist Revolt77 het feest in een interactieve belevenis omtoveren.

Club Canvas zal flink omgebouwd worden tot een artistieke en visuele speelplaats - gericht op het prikkelen van alle vijf zintuigen van de feestende menigte. Kom on-beat video performances ontdekken, en video-installaties, video mapping en arty urban art deco of schep je eigen kunst met interactieve light painting. Beat Palace Club zal zich gegarandeerd ontwikkelen tot een onvergetelijke feestnacht.

Don Lennon wordt beschouwd als een op alle gebieden getalenteerde DJ en entertainer. Met Tech-House en techno geluiden, funky maar rechttoe en zware bastonen, gecombineerd met zijn vermogens om de dansvloer in beweging te zetten, weet Don hoe een feest aan het zinderen te krijgen. Naast zijn DJ-programma's in lokale en landelijke topclubs, organiseert Don Lennon als diens mastermind, het jaarlijkse Edit festival in Haarlem. Kort gezegd is Don een entertainer met een wilde geest die voor altijd een slave to the sound is en zijn muzikale sporen in heel Nederland en daarbuiten achterlaat.

JP Enfant is algemeen erkend als de rijzende ster in de Amsterdamse en Nederlandse techno scene, wiens stijl gedefinieerd wordt door de samensmelting van authentieke techno met donkeren en rauwe minimal invloeden. Zijn pulserende sets kunnen omschreven worden als een mix van Detroit, New York, Berlin & Chicago met de housy, de donkere en lichtelijk paranoïde kanten van techno. JP Enfant draait platen als resident DJ bij club Trouw en is oprichter en gastheer van de beroemde 'Les Enfants Terribles' feesten. Bij Trouw vestigt hij een coherent gevoel met zijn warme techno vibe en de grenzeloze clubbing beleving van LET.