Partyflock
 
­ Nederland

Electronic Family Early Bird tickets vanaf vrijdagochtend verkrijgbaar

gepubliceerd door , op
Nederlands
Engels
Opgelet, family business! Vrijdagochtend gaan de Early Bird tickets voor Electronic Family in de verkoop, wees er snel bij! Net als vorig jaar vliegen deze tickets waarschijnlijk in razend tempo de deur uit, vooral nu ze slechts €35 (ex fee) kosten. Dus bij deze een belangrijke reminder: vrijdagochtend 25 januari om precies 00.01 uur gaat de Early Bird verkoop los!

Deze actie duurt tot en met donderdag 31 januari, om precies 23.59 uur zullen de kassa's weer sluiten. Maar met slechts 2.000 Early Bird tickets beschikbaar is de kans groter dat ze eerder uitverkocht zijn -op is namelijk op!
Early Bird tickets zijn alleen verkrijgbaar via de website en Facebookpagina van Electronic Family.

Vanaf 1 februari gaan de reguliere tickets à € 45,- (ex fee) in de verkoop. Deze zullen eveneens verkrijgbaar zijn via de website en Facebookpagina van Electronic Family, maar ook bij alle Free Record Shops en Primera winkels in Nederland.

De snelle familieleden staan ongetwijfeld vrijdagochtend al paraat. Net als vorig jaar belooft Electronic Family namelijk ook dit jaar weer een geweldig festival te worden, met extra stages en het beste op het gebied van trance en EDM.

16 opmerkingen

 
Yess gaat weer beginnen (Y)
In tha pocket!!
:kots: servicekosten
Kom maar op met die eerste namen! :)
Beste feest van 2011 EN 2012!

Wel even afwachten dit jaar, ze willen groter gaan, en het was wellicht juist zo'n top feest omdat het wat kleiner was. Hoop dat ze de ervaring gelijk kunnen houden!
Uitspraak van Rbn © op vrijdag 25 januari 2013 om 07:44:
servicekosten


Wat een idioten he!
Hebben de vroege vogeltjes binnen :-)
 
Hoop dit jaar op vol zon .. zou zo'n mooi festival nog beter maken ;)
vrijdagochtend he.. gewoon 's nachts dus
echt kut dat het op dezelfde datum als dominator geprikt is, weet dat er niet veel mensen van beide stijlen houden maar ik dus wel :( argh. dan maar de week erop op TML veel trance meepakken!
7,50 servicekosten wat een afzetters!
Uitspraak van *NG* op vrijdag 25 januari 2013 om 15:16:
echt kut dat het op dezelfde datum als dominator geprikt is, weet dat er niet veel mensen van beide stijlen houden maar ik dus wel :( argh. dan maar de week erop op TML veel trance meepakken!


Hier ook. Ik vond Domi erg top! Maar ga 200% zeker voor EF...
Uitspraak van Mart Z op vrijdag 25 januari 2013 om 21:32:
7,50 servicekosten wat een afzetters!

Echt belachelijk inderdaad :(
 
In tha pocket!! Vorig jaar was te gek!
Let the sun shine and celebrate the summer!