Partyflock
 
­ Nederland

RaveNeger invites friends tijdens La Prison

gepubliceerd door , op
La Prison
21 januari 2013
Zelden praten er zoveel mensen met lof over je, je bent van alle markten thuis, je hebt altijd een lach op je smoelwerk, en zelden krijgt een dj elk feest waar hij staat de zaal weer plat. Er zijn maar weinig mensen die aan deze kenmerken kunnen voldoen, maar toch bestaan ze. Michael Beaumont, beter bekend als RaveNeger, viert binnenkort zijn eerste event in Hoofddorp, maar dat doet hij niet alleen. Samen met een groot scala aan artiesten, in één van de mooiste indoorlocaties van Nederland wordt op 9 maart zijn event groots aangepakt: RaveNeger invites friends.

Michael Beaumont, begon in het jaar 2006 met het draaien van vinyl en in 2010 stapte hij over op de cd's, keer op keer maakte hij de ene mix na de andere mix. Zijn kennis brengt hij graag over aan het publiek. 9 Maart nodigt hij een aantal van zijn dj-vrienden uit.

Om te beginnen zal niemand minder dan Titan zijn naam op La Prison waarmaken. Ook weten D-Droned en Black Sunrise de avond een eigenaardige switch te geven met hun platen, waarna D-Hunter & Dryade de draaitafels overnemen en zullen heersen als geen ander. Tattoo Twins en Crazylegs weten als geen ander hoe ze avond moeten openen. Onder begeleiding van MC Flo opent La Prison hun reeks met RaveNeger events en laat zien dat hardstyle leeft in Hoofddorp.

Complete line-up


RaveNeger, de 28-jarige hardstyle-legende, nodigt jullie uit voor zijn vette RaveNeger invites friends in Duycker te Hoofddorp. Koop direct je kaarten zodat je La Prison: RaveNeger invites friends niet hoeft te missen. De eerste kaarten gaan weg voor maar 10 euro. Zodra de early bird tickets uitverkocht zijn, zal een kaartje 12,50 euro in de voorverkoop kosten en ze zijn verkrijgbaar via de site www.duycker.nl, bij koop tickets en alle Free Record Shop winkels. Aan de deur kost een kaartje 15 euro.
Op www.duycker.nl staat tevens meer informatie over jouw favoriete nacht vermeld

(ady Tickets
Voor deze editie zijn speciale ladytickets verkrijgbaar, waarmee twee dames toegang krijgen op slechts één ticket voor €15! De hoeveelheid ladytickets is beperkt (150 stuks), dus dames wees op tijd met het scoren van je ladyticket.

5 opmerkingen

Werkzaam bij NRG VIBE
Succes boys, gaat een klappertje worden
Artiest {SHOWLIST artist 20224, 106925, 63696}
RaveNeger Jonguhhhh
laatste aanpassing
 
Artiest RaveNeger
Really looking forward to this!! :-D
Artiest {SHOWLIST artist 106925, 63696, 54251}