Partyflock
 
­ Nederland

Brainattacks komt op de proppen met goede vooruitzichten 2013

gepubliceerd door , op
Brainattacks
24 oktober 2012
FeestBrainattacks · Extraordinary Crap's Bday 2013
Datumvrijdag 25 januari 2013
WinactieBrainattacks actiegesloten
LocatieKink
FeestBrainattacks · Error 404
Datumvrijdag 8 maart 2013
WinactieBrainattacks actiegesloten
Nu 2012 bij menigeen afgesloten is heeft Brainattacks na het afscheid van DoomsDay Events al behoorlijk wat op de plank liggen voor 2013, Plannen tot de herfst zijn al tot een ver stadium gevorderd en de eerstvolgende twee edities zijn de timetables inmiddels bekend. Op 25 januari en 8 maart trappen ze om 21:00 af om tot diep in de nacht in de vertrouwde locatie door te dreunen en te laten zien wat ze waard zijn. In de verschillende zalen die beide voorzien zijn van een eigen rokersruimte zullen uur na uur stijlen gecombineerd worden om telkens harder en beter door te rammen.

Lees hier onder het genot van een gelimiteerde mix van DJ Repix óf Johnny Napalm wat je op 25 januari kunt verwachten voor maar 5 euro!



Wanneer je in Apeldoorn aankomt is het handig om te weten dat Arthouse le Kink in hartje centrum gesitueerd is. Vanaf het centraal station is het nog geen 10 minuten lopen, maar wie met de auto gaat kan op twee steenworpen afstand gratis parkeerplekken aan het Oranjepark. De organisatie raadt alle bezoekers aan om op tijd te vertrekken in verband met het weer, daarom krijgen de eerste 50 een biertje bij binnenkomst. Eenmaal binnen kun je in de benedenzaal vanaf de vroege avond lekker in de stemming komen met een optreden van Torture Cell en zijn maatje Stoffer. Jeffrey, die zich namens Dual Resonators door inspanningen van de afgelopen jaren aan de top van de Apeldoornse scene begeeft, is zich al lekker aan het voorbereiden, en heeft ook op het gebied van drum n bass troeven te over om je nat te spelen. Wanneer de zaal om 23:00 lekker warmgedraaid is zal Spootnik door middel van een passende selectie uit zijn exclusieve platencollectie de drum n bass combineren met tekno en hardcore, iets wat deze vaste waarde van het Dikke Vinger Soundsystem absoluut niet onbekend is.
Otalgicum, die een aantal maanden voor het eerst door onze zuiderburen geboekt werd heeft als onderdeel van X-Beats Spootnik enige tijd geleden nog laten optreden op FreaX. Dit keer zal hij het tempo van de Goudse breaks-n-core opschroeven door de focus te leggen op tribecore. Hiermee legt hij de basis voor de liveset van HardT3K-Tic die door het maken van de crossover naar frenchcore ook de lont aan zal steken voor Johnny Napalm die met zijn rits optredens van de afgelopen twee jaar al behoorlijk de bom is. Hij heeft behoorlijk aan de weg getimmerd wat voor Beter Kom Je Niet een rede geweest zal zijn om hem een contract aan te bieden. Tot slot zal HardTekNoiser in samenwerking met Extraordinary Crap het plaats delict afsluiten.

Voor wie zich meer aangetrokken voelt tot de wat oude en meer traditionele hardcoreplaten (1992-2008) kan het best deze nacht in de bovenzaal starten voor een portie hakwerk van het huis. De residents van Brainattacks zullen met het loepzuivere geluid je de bass laten voelen en je meezuigen in de duistere tracks die onder andere op Ruffneck Records, Terror Traxx, Traxtorm, Enzyme, DNA en natuurlijk Megarave uit zijn gebracht. The Carcass die nog op megarave heeft gestaan doet het de laatste jaren wat rustiger aan, maar is de laatste maanden weer wat optredens gaan doen en zal een rauwe, wat industielere sound opbouwen zodat J-Roon en Kosmix, die in Almere de eigen scene verdedigen door onder andere met Lekker Belangrijk diverse feesten neer te zetten, de boel weer flink op de kop kunnen zetten. Met gepaste trots zal Darkangel voor het eerst in Apeldoorn verwelkomd worden, na tal van goede initiatieven in de afgelopen 3 jaar pakte ze de kans om haar kunsten te vertonen in Arthouse le Kink met beide handen aan. DJ Repix, die tegenwoordig samenwerkt met Mokum Records heeft laten weten meer tempo en variatie dan ooit tevoren met zich mee te nemen, wat wel fijn is als voorbode op de afsluiting van The Shockblaster, Xstreem S en The Flux die tevens onder de naam van MC Visionary de avond zonder overdaad zal hosten.

5 opmerkingen

Jeetje wat een lap tekst. Alinea's zijn geen overbodige luxe. :P
Werkzaam bij Brainattacks
Artiest {SHOWLIST artist 62841, 71453}
Uitspraak van Kevin op donderdag 17 januari 2013 om 16:56:
wat een lap tekst


Moet toch wat te doen hebben terwijl je van de muziekjes zit te genieten ;)
Gaat goeie kant op met De Kink maar keertje Hardstyle is ook wel laggen weer:D

Go Kink :D
Met gepaste trots zal Darkangel voor het eerst in Apeldoorn verwelkomd worden, na tal van goede initiatieven in de afgelopen 3 jaar pakte ze de kans om haar kunsten te vertonen in Arthouse le Kink met beide handen aan.


whopppppaaaaaaa
wordt de eerste keer voor mij in Apeldoorn bij Le Kink,en ja ik ben heel benieuwd naar Darkangel ! we gaan het mee maken ...Bam