Partyflock
 
­ Nederland

Derde verjaardag Movements in poppodium Het Bolwerk

gepubliceerd door , op
Derde verjaardag Movements in poppodium Het Bolwerk
15 januari 2013
Movements is inmiddels een vertrouwd dance concept. Vanaf december 2009 zijn er verschillende edities geweest met namen als; Secret Cinema, 2000 and One, Remy, Malbetrieb en onlangs vierde dj Isis haar twintigjarig jubileum tijdens een editie van Movements.

Tijdens deze tiende editie viert Movements haar derde verjaardag, tevens viert oprichtster Maya haar 23e verjaardag. Een dubbel feestje dus, dat gevierd wordt met Harde Baas, Ferdy, Nieuwhout en Jurgen Kuiterman.

Harde Baas is sinds enkele jaren actief als dj in de techno-scene. Het begon voor hem allemaal in Groningen, en hier heeft zijn carriere een bijzonder snelle start gemaakt qua fans. Mensen keer op keer een fantastische avond bezorgen, dat is wat hij wil. Hoe? Door onverwachte wendingen te geven aan zijn sets en te proberen zo goed mogelijk aan te voelen wat het publiek op dat moment nodig heeft. De juist plaat, op het juiste moment.

Ferdy is geen onbekende in Sneek en omstreken. Afgelopen november stond hij nog naast Matthew Jonson in Groningen, tijdens Hartslag. Vanavond zal hij de avond openen.

Nieuwkomer in de line-up is Jurgen Kuiterman. Hij zal vanavond b2b met resident Nieuwhout een set van bijna twee uren gaan draaien.