Partyflock
 
­ Nederland

Harderwijk maakt zich klaar voor nieuwe hardstyle editie van Restylerz 2.0 met Zany

gepubliceerd door , op
Restylerz 2.0
28 november 2012
FeestRestylerz 2.0 · 2013 Introduction
Datumzaterdag 5 januari 2013
WinactieRestylerz 2.0 actiegesloten
LocatieHarders Plaza
Restylerz 2.0, een hardstyle evenement in Harders Plaza wat alsmaar aan het groeien is, biedt een plek aan iedereen in regio Harderwijk die van de hardere stijlen houdt. Harders Plaza, is met meerdere zalen en diverse muziekstijlen de ultieme uitgaansgelegenheid! Restylerz 2.0 zet haar edities voort, met de aftrap van 2013 op 05 januari en biedt ook het komende jaar de hardstyle fans een plek om maandelijks helemaal los te gaan met de beste beats van de vetste artiesten!

De kick-off van 2013 moet natuurlijk wel een knaller zijn, Restylerz 2.0 heeft dan ook niemand minder dan DJ Zany weten te strikken voor deze editie! Naast DJ Zany zullen ook Titan en Juized vertegenwoordigd zijn, hebben de Modifyers uit België hun eerste optreden in Nederland en zijn Proto Bytez ook weer aanwezig! Dit allemaal onder de vertrouwende vocals van MC Renegade.

Line-up:
Zany
Titan
Juized
Modifyers België
Proto Bytez
MC Renegade

Impressie
Benieuwd naar hoe de Restylerz 2.0 edities er aan toe gaan? Bekijk op www.restylerz.nl alle foto's van afgelopen edities. Zo krijg je een goede indruk van de locatie en de gezellige sfeer. Meer weten over Harders Plaza? Neem dan een kijkje op www.hardersplaza.nl

Tickets
Tickets kosten slechts 12,00 euro in de voorverkoop. Er is ook een beperkte deurverkoop voor de late beslissers, deze heeft dezelfde prijs a 12,00 euro. Wil jij er zeker van zijn dat je binnenkomt? De organisatie raad je aan je ticket in de voorverkoop te komen om eventuele teleurstelling te voorkomen! De minimumleeftijd voor dit evenement is 18 jaar. Bij twijfel kan er om legitimatie worden gevraagd.

Social Media
Volg op Social Media en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws, leuke acties en overige informatie. Facebook en Twitter

4 opmerkingen

We gaan los! Check hier ook een lekkere mix om alvast in de stemming te komen!

Leuk feestje! :bounce:
Uitspraak van Ruben_ op woensdag 2 januari 2013 om 10:52:
Leuk feestje! :bounce:


Jaa sowieso weer aanwezig. Lekker begin van het jaar.