Partyflock
 
­

Nieuwe editie Avond Eten

gepubliceerd door , op
Schuif lekker aan tafel want hier is een nieuwe editie Avond Eten! Al geruime tijd heeft Avondeten nagedacht over een leuke extra invulling van de zaterdagavond. Uiteindelijk heeft Avondeten besloten om op deze avond een fantastisch vijf gangen menu te gaan serveren. Hierbij zal de chefkok een keuze maken uit een aantal bijzondere gerechten om u te laten genieten van al het moois dat Leiden en omstreken te bieden heeft.

Avondeten heeft een nieuwe gastheer die de avond in luid met zijn unieke act om 22:00-23:00
Ome T, heeft zijn jarenlange expertise met beatboxen gecombineerd met de technologie van vandaag. Zo maakt hij nu levensechte live minimal/techno setjes met alleen zijn stem en een synthesizer (soort piano).

Stokbrood met kruidenboter wordt verzorgd door de winnaar van de dj contest waarvoor mensen zich kunnen aanmelden op de Facebook van Avond eten.

Het voorgerecht bestaat uit het Oegstgeester duo Mess & Vork. Twee jongemannen die heerlijke bitterbassen laten rollen met gefrituurde tonen afgemaakt met wat peper en zout.

Dan nog een voorgerecht dat geserveerd wordt door: Miss Melera.
Miss Melera is een 24 jarige techno-dj uit Haarlem. Ze draait al een tijdje mee in de technoscene en heeft voor haar leeftijd ook al een indrukwekkende lijst met optredens achter haar naam staan. De laatste tijd heeft ze haar sound steeds verder ontwikkeld naar een diepere en melodieuzere variant van de traditionele '4 to the floor'. Kort gezegd is Miss Meleras stijl te omschrijven als diepe en melodieuze techno met body. Ze draait alweer zo'n zeven jaar en dat is zeker te merken aan het feit dat ze een steady sound heeft. Zij zorgt dat ieders maag op gang komt en heeft op alle bekende feesten in Amsterdam gedraaid.

Dan komt nu het het hoofdgerecht en dat wordt geserveerd door niemand minder dan: Arjuna Schiks. Deze held zet Amsterdam maandelijks op zijn kop. Arjuna's style beweegt op de grenzen van ambient en techhouse, met delen van de klassieke filmmuziek, maar blijft dansbaar te allen tijde. Zijn producties zijn verzadigd met intense synths en melancholische melodieën in die donkere elektronische elementen krijgen afgewisseld met warme gevoelens, zeg nou zelf? Dit wil je toch op elk menu zien staan.

En als klap op de vuurpijl is er een nagerecht dat niemand wil overslaan. Dit word geserveerd door niemand minder dan De Tenzers. Ze dragen dezelfde achternaam en delen een passie voor muziek op hetzelfde niveau! Ze zijn jong, vullen elkaar aan achter de draaitafels en gaan zelf het liefst ook helemaal los!

Alles nog even op een rijtje:
22:00 - 23:00 Ome T
23:00 - 00:00 DJ contest winnaar
00:00 - 01:00 Mess & Vork
01:00 - 02:30 Miss Melera
02:30 - 04:00 Arjuna Schiks
04:00 - 05:15 Tenzers

Kaarten zijn beschikbaar via [presale element=party id=239724 type=ticketscript].