Partyflock
 
­ Nederland

Tranceclassixx start 2013 met een terugblik

gepubliceerd door , op
Tranceclassixx
22 november 2012
Op zaterdag 5 januari trapt Matrixx het nieuwe jaar af met een blik op het verleden. Voordat iedereen zich bezig kan houden met zijn/haar goede voornemens en toekomstplannen kun je genieten van de beste trance platen tot nu: de echte Tranceclassixx.

Line-up
Niemand minder dan M.I.K.E. Push keert weer terug in de Matrixx. Deze van oorsprong Belgische DJ woont tegenwoordig in Amerika, maar keert speciaal voor Tranceclassixx terug naar Nijmegen. Hij heeft, mede onder zijn pseudoniem Push, een groot aantal trance hits op zijn naam staan. Zeker weten dat die langs komen!

Ook Randy Katana is geen onbekende. Hij loopt al zo'n twintig jaar mee en weet nog steeds iedere zaal op z'n kop te zetten. Thijs Doeleman en Matrixx resident Marc Simz zorgen voor de kop het de staart van het feest.

Classics
Wat valt er nu precies onder classics? Voor iedereen is dat natuurlijk anders, maar in principe kan een track die vandaag uit komt, morgen al een klassieker zijn. Een instant-classic! Zo denkt Marc Simz er ook over. Daarom zal hij in de laatste twee uur de beste trance hits van 1999 tot 2012 draaien. Dit zullen uitsluitend klassiekers zijn!

Timetable
22:30 - 00:00 Thijs Doeleman
00:00 - 01:30 M.I.K.E. Push
01:30 - 03:00 Randy Katana
03:00 - 05:00 Marc Simz
Hosted by MC Stretch

Tickets
Kaarten voor Tranceclassixx bestel je gemakkelijk via koop tickets, www.matrixx.nl of bij de lokale Primera winkel voor €15 (ex fee). Deurverkoop zal €20 zijn.

7 opmerkingen

Grrrr...waarom geen week later....nu al retourtje Cherrymoon geboekt....:nocheer:
Wel vet dat ze M.I.K.E. aka Push hebben (Y)
 
Denk dat ik hier wel heenga.
 
zou mike en randy toch liever omgedraaid zien kwa tijdsbouw .. maar een heerlijk feestje gaat het zeker worden (Y)
vette shizz thijs!!! je staat gewoon bij t nieuws van vandaag bij PF! deze limbo-fan 300% aanwezig!