Partyflock
 

Next Monday's Hangover viert Nieuwjaarsdag in utopische sci-fi sferen

gepubliceerd door , op
Next Monday's Hangover
21 december 2012
FeestNext Monday's Hangover · A Brave New World
Datumdinsdag 1 januari 2013
LocatieVelodrome
Op de eerste dag van het jaar neemt Amsterdamse evenementenorganisatie Next Monday's Hangover intrek in de spannendste locatie van de stad met een line-up vol lokale en internationale house- en techno-helden. Vanuit Duitsland reist de legende Robert Babicz af, en uit Bulgarije vliegt analog house act KiNK in. Gerenommeerde muzieksite Resident Advisor benoemde de laatste onlangs tot vijfde beste live act van de wereld. Na feesten in Jaap Eden schaatsbaan, Het Sieraad en Hannekes Boom, pakt Next Monday's Hangover uit in Velodrome en maakt van deze overdekte baanwielren-plaza een onontdekte evenementenlocatie.

Op de line-up staan ook de opkomende deephouse-talenten Doctor Dru en Monkey Safari uit Duitsland. De Amsterdamse kanonnen Olivier Weiter, Arjuna Schiks, Homework, Some Chemistry, Jorn Liefdeshuis en het vrouwelijke dj-collectief Spacegirls maken de line-up compleet. Stuk voor stuk zijn dit artiesten die normaliter in hun eentje Mokumse nachtclubs uitverkopen. Iedereen die een alternatief zoekt voor al het oud & nieuw geweld en een passie heeft voor kwalitatieve en melodieuze house zorgt dat hij aanwezig is; een feest met deze line-up en op deze locatie zou namelijk zomaar iets eenmaligs kunnen zijn.

A Brave New World
De één januari editie van Next Monday's Hangover staat in het thema van 'A Brave New World', een verwijzing naar de science-fiction roman van Aldous Huxley waarin een utopisch toekomstbeeld wordt geschetst van een wereld beheerst door technologie en een totalitaire overheid. Met een knipoog naar deze klassieker wordt Velodrome de thuishaven van een new-age ruimtesekte. Verwacht hypnotiserende sci-fi visuals, een imposante lichtshow en outer-space performances.

Tickets bestel je bij koop tickets