Partyflock
 
­ Nederland

Hed Kandi NYE in Convention Factory Amsterdam

gepubliceerd door , op
Hed Kandi
2 november 2012
FeestHed Kandi · New Year's Eve 2012
Datummaandag 31 december 2012
LocatieAmsterdam Convention Factory
Nog maar 11 dagen te gaan tot 'the biggest Hed Kandi NYE of the world'. In de tot Hed Kandi paradijs omgebouwde fabriekshal Convention Factory, waar tijdens het ADE de DJmag top 100 werd gehouden, luiden 3.000 classy clubbers het nieuwe jaar in stijl in tijdens een speciale NYE show die tegelijkertijd plaatsvindt in Dubai, Miami en Las Vegas. De VIP tafels zijn uitverkocht. Een stijf uitverkocht huis is in zicht nu er nog 100 regular tickets beschikbaar zijn. Hierna gaan er nog 250 late birds tickets de verkoop in.

Check hier de Hed Kandi NYE trailer:



Hed Kandi New Years Eve Stage
Hed Kandi residents uit Londen en Ibiza worden overgevlogen om 2013 samen met jou in stijl in te luiden. Daarnaast hef je het glas met een keur aan live artiesten. Het entertainment maakt deel uit van de wereldwijde NYE show met o.a the skyladies in swings, fabulous freaky acrobats en de Fearless Fire Eaters. Expect the unexpected: champagne showers en uiteraard een jaw-dropping countdown. Maak je op voor een indoor vuurwerk explosie die de Convention Factory op haar grondvesten zal doen schudden.

Hed Kandi Deep House Room
In de Hed Kandi Deep House Room kun je terecht voor raw pumping basslines. Rising star Bakermat maakt zijn debuut op Hed Kandi en staat garant voor een dampende menigte.

Ticketsales
Hed Kandi 'New Year's Eve 2012' vindt op maandag 31 december 2012 plaats from 21.00 uur till late in de Convention Factory te Amsterdam. Er zijn nog 100 regular tickets verkrijgbaar voor € 37,50 ex fee. De laatste 250 kaarten zijn € 47,50 ex fee Kaarten zijn te verkrijgen via www.hedkandi.nl, koop tickets en bij alle Primera winkels.