Partyflock
 
­ Nederland

Luminosity New Years BANG!
Timetable en 150 laatste tickets

gepubliceerd door , op
De confetti is besteld, het vuurwerk staat klaar. De laatste rek en strek oefeningen worden gedaan. Iedereen staat op scherp om jou aanstaande maandag een extra mooie jaarwisseling te bezorgen bij de Luminosity New Years BANG! in Club Exposure te Zandvoort.

De oliebollen en een toepasselijk welkomstdrankje, namelijk een fris glas champagne, hebben ze dan in ieder geval al klaar staan om jullie al het beste toe te wensen voor 2013! De rest is aan jullie!

2012 Was in vele opzichten een geslaagd en bijzonder jaar. Zowel voor Luminosity Events als voor de bezoekers. Het waren er nog nooit zoveel en wat de organisatie betreft was de sfeer en vibe, ondanks het soms extreme weer, beter dan ooit tevoren. En als je de dj's mag geloven, kon wat hen 2012 ook niet meer stuk. Dat prachtige jaar ga je in stijl en met een geweldig feestgevoel adieu zeggen. Om vervolgens het nieuwe jaar met z'n allen te verwelkomen met een overdaad aan champagne, special effects en vooral: elkaars goede wensen. 2013 is voor Luminosity - en hopelijk voor jou - een jaar vol passie, liefde, plezier en muziek.

Om die wensen kracht bij te zetten, komt een reeks van trance dj's naar The Exposure en plaatsen ze een open uitnodiging aan alle trance-liefhebbers om gezamenlijk vaarwel te zeggen tegen 2012, tijdens een zeer speciale editie van Luminosity New Years BANG! Met Menno de Jong, Daniel Kandi, Paul Webster, Ali Wilson, Suncatcher en Wellenrausch.

Timetable

Wil jij met ook met de beste trance sounds en een geweldige party het nieuwe jaar ingaan, zorg dan dat je op 31 december met Luminosity, 2013 in knalt!

Tickets
Er zijn nog maar ca 150 kaarten beschikbaar! Kaarten zijn te koop via Timoco en alle Free Record Shop winkels.

Have a bangin' Christmas and Newyear!

Luminosity Trance Gathering 05-04-2013
Ook niet onbelangrijk om even te melden. Begin april is er ook weer de jaarlijkse Luminosity Trance Gathering. Volgend jaar vind deze editie weer plaats in de WesterUnie & WesterLiefde. Houd dit tranceweekend vrij in je agenda en zet je schrap voor de volgende namen die langs gaan komen: Andy Moor, Daniel Kandi, Signum, The Thrillseekers, Ferry Tayle, Manuel Le Saux, Fausto b2b Artento Divini, Jordan Suckley, Matt Bukovski, Ronny K, Will Atkinson en Sundriver.

2 opmerkingen

 
Helemaal top .. lekkere line-up en top locatie .. verzekerd dus van een heerlijk nieuwjaars feest (Y)
:D