Partyflock
 
­ Nederland

Laatste info Army of Hardcore

gepubliceerd door , op
Army of Hardcore
2 september 2012
FeestArmy of Hardcore · The Indoor Festival 2012
Datumdinsdag 25 december 2012
LocatieTurbinenhalle Site
Het einde van de wereld nadert en mensen wachten gespannen af wat er gaat gebeuren. In een vorig bericht werd al verteld dat de wereld niet zal vergaan, niet door een meteoriet, niet door een poolverschuiving. Op 21 december 2012 zal er een nieuwe wereldorde opstaan en over de aarde gaan regeren. Confusion Events en A.L.E.X. Events zullen hun handen ineen slaan en zullen gaan regeren over de wereld. Natuurlijk kunnen ze dit niet alleen en hebben ze jullie hulp hard nodig: the army of hardcore!

Op 25 december 2012 treden Confusion Events en A.L.E.X. Events voor het eerst naar buiten als de nieuwe wereldleiders en zullen ze keihard neerstrijken in de Turbinenhalle in Oberhausen. Dit is de nacht van Army of Hardcore, de nieuwe wereldorde waar jullie allemaal deel van uit zullen maken.

Army of Hardcore trailer en anthem
Line up
Confusion Events en A.L.E.X. Events hebben voor deze avond de elite van de hardcore scene uitgekozen om hun muzikale geweld te gehore te brengen. Verdeeld over zes zalen komen alle stromingen binnen de hardcore aanbod. De hardste muziek over een loepzuiver en snoeihard geluidssysteem zal deze nacht tot onvergetelijk bestempelen. Check hieronder de complete timetable.Voor de Area indeling en plattegrond ga naar armyofhardcore.net

Merchandise
Op Army of Hardcore is er een grote merchandise stand aanwezig met onder andere de nieuwste Army of Hardcore artikelen. Check alvast de shop op www.confusion-events.nl

Kaartverkoop
Kaarten zijn verkrijgbaar voor het bedrag van 42,50 euro (ex fee). Deze zijn online te bestellen via www.confusion-events.nl of je kunt ze kopen bij één van de 400 Primera vestigingen in heel Nederland. Kijk op www.primera.nl voor een vestiging bij jou in de buurt.

Overige info
De minimumleeftijd bedraagt 16 jaar. Neem te allen tijde je ID-kaart of paspoort mee. Army of Hardcore begint om 20:00 uur en eindigt pas weer om 07:00 uur. De Turbinenhalle ligt net over de Nederlands/Duitse grens in Oberhausen en is zeer goed bereikbaar met de auto. Tevens is er een grote parkeerplaats, waar je gratis kan parkeren. Ook is het mogelijk om met het openbaar vervoer tot aan de locatie te komen. Er zijn twee treinstations en bushaltes op slechts een minuut loopafstand van de locatie. Er is ook een grote merchandisestand van Confusion Events aanwezig.

8 opmerkingen

 
Weejow, die industrial area tot 2.15! :O
blijft een dikke line up van dit event _O_
Dit is 1 van de redenen dat ik hoop dat het snel kerstmis is :respect:
Promo vs Tha Playah.. Apart :)
 
Uitspraak van Leroyyy op woensdag 19 december 2012 om 14:09:
Promo vs Tha Playah.. Apart :)
niets apart aan ze die hebben samen lekker nummer gemaakt
 
Artiest {SHOWLIST artist 44702, 68263}
Uitspraak van verwijderd op woensdag 19 december 2012 om 16:14:
niets apart aan ze die hebben samen lekker nummer gemaakt


aparte combo qua draaien