Partyflock
 
­ Nederland

Nieuw dance-evenement Crazy Town in Schijndel

gepubliceerd door , op
Nieuw dance-evenement Crazy Town in Schijndel
31 december 2012
Fascinerende decors; een spetterende dance arena en een prachtige DJ booth waar DJ's uit de de top van de nationale en internationale house scène zullen optreden: Sidney Samson, Gregor Salto, Apster ft. MC Roga, Billy the Kit ft. MC Ambush, Bassjackers, Vato Gonzalez ft. MC Tjen, La Fuente ft. MC Gee en Timpressive. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten van het nieuwe evenement Crazy Town, dat op zaterdag 19 januari 2013 in De De Molenheide in Schijndel wordt gehouden.

De grote hal van de De Molenheide zal worden omgetoverd tot een waar dance-paradijs. De sensationele Heineken Starclub, onder meer bekend van het jaarlijkse festival Paaspop, vormt de basis voor 's lands jongste en spannendste evenement Crazy Town. Samen met eigen decoraties wordt het een beleving die de bezoeker nog lang zal heugen. Liefhebbers van onder meer dancehall, dirty house, harddance en hardhouse kunnen zich uitleven op de kunsten van de hotste DJ's van het moment.



Zoals op Sidney Samson, bekend van zijn wereldhit 'Riverside' en de recentelijke samenwerking met superster William: 'Better Than Yesterday'. Ook de veelzijdige Gregor Salto is geen onbekende voor de groten der aarde. Hij maakte muziek, toerde met Skunk Anansie-zangeres Skin en staat garant voor groovende house met een dampend laTin Tintje. Knallende beats vinden we ook bij Apster ft. MC Roga, die aan de andere kant van de grote plas al veel indruk maakte met zijn producties en remixen, en met Afrojack op tournee ging. Ook de wat ruigere kant van house is vertegenwoordigd op Crazy Town. De spannende electro house van Billy the Kit ft. MC Ambush of Bassjackers bijvoorbeeld, maar ook de opzwepende moombahton uitstapjes van Vato Gonzalez ft. MC Tjen. De dirty house van de populaire La Fuente, op Crazy Town aanwezig met MC Gee, en opkomend talent Timpressive maken de indrukwekkende line-up compleet.

Tickets en openingstijden
Crazy Town opent zijn deuren vroeg voor de feestbeesten, namelijk al om 15.00 uur 's middags en duurt tot middernacht. Tickets kosten € 17,50 in de voorverkoop, en zijn onder meer verkrijgbaar bij Jan van Roessel en de De Molenheide te Schijndel, Top1 Toys in Boxtel, Uitpunt in Veghel en Sigaren Magazijn de Sport in Vught. Online zijn E-tickets verkrijgbaar via de site www.crazytown.nl en via koop tickets