Partyflock
 
­ Nederland

Kings of Core daagt je uit

gepubliceerd door , op
Zaterdag 26 januari lanceert Criterium Productions een nagelnieuw hardcore concept, Kings of Core! Je wordt uitgedaagd door een gewelddadige line-up waar onder andere Partyraiser, Noize Suppressor, Tommyknocker, Buzz Fuzz en Dither onderdeel van uitmaken. Daarnaast wordt het arsenaal versterkt met een spectaculair decor ondersteunt door dikke lasers en lichteffecten. De battleground voor deze nacht is Huize Maas te Groningen.

Line-up
Kings of Core laat het je opnemen tegen een leger die je bestrijd met de dikste hardcore. Een aantal heren met de status als generaal zal het bataljon aansturen en de namen die deze rol op zich nemen zijn Partyraiser, Noize Suppressor, Tommyknocker en Buzz Fuzz. Elke hardcoreliefhebber weet waar zij toe in staat zijn, dus dat behoeft verder geen uitleg.
Een Groningse held die hard op weg is dezelfde status te behalen is Dither. Uitkomend onder de labels Industrial Strength Records en Hard Kryptic Records komt hij met grof geschut en hij weet ook de juiste pittige pompers door de speakers te laten knallen. Zijn draaiarchief wordt steeds indrukwekkender waar Qore 3.0, Decibel en Dominator al onderdeel van uitmaken en Thunderdome en PRSP XL nog in de agenda staan.
Terrox en Twist zullen hun krachten bundelen om jullie te bestrijden met ongekende scratches en hoogstaande mixtechnieken. Deze regionale talenten hebben Groningen al eens eerder onder vuur genomen en kwamen met zwaar kaliber, dus de hoogste tijd om hen weer eens uit te nodigen voor een battle.

Kings of Core DJ-Contest
Criterium Productions heeft altijd oog gehad voor (onbekend) talent en dat zal voor het concept Kings of Core niet anders zijn. Van alle ingezonden demo's worden de zes beste geselecteerd om het tegen elkaar op te nemen in de finale. Deze vindt plaats op zaterdag 29 december in Pulse te Groningen.
Dus wil jij ook kans maken om onderdeel te zijn van de gewelddadige line-up van Kings of Core, check dan snel het forum van de Kings of Core DJ-Contest.

Decor
Ook wat betreft het decor zal Kings of Core zich niet beperken tot een aantal lichtspotjes, maar je bestoken met dikke lasers en lichteffecten. Daarnaast wordt je door middel van projection mapping voorzien van gruwelijke visuals die het decor tot leven laten komen.

Dat deze eerste editie niet ongemerkt voorbij zal gaan dat staat vast, maar of je de uitdaging aan kan is een tweede!

Tickets
Je kan al getuige zijn van Kings of Core voor slechts €10,- (ex fee) door gebruik te maken van de vroege-vogel-actie. Deze start op 1 december om 12:00 en wees er wel snel bij want er zullen 100 van deze tickets worden aangeboden. Daarna zijn tickets verkrijgbaar voor € 15,- (ex. fee) en aan de deur voor € 17,50. Tickets bestel je bij koop tickets.

4 opmerkingen

PRSP XL

PRSPCT XL ;)
laatste aanpassing
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Dikke line up.