Partyflock
 

Update Femme 'Hardcore' Fatale

gepubliceerd door , op
flyer Femme 'Hardcore' Fatale
FeestFemme 'Hardcore' Fatale · Arno's Birthday Bash
LocatieRodenburg Site
Datumvrijdag 18 januari 2013
StadBeesd
De organisatie is al geruime tijd bezig zich in te spannen om er een hele vette editie van te maken. Deze avond staat garant voor een flinke portie Hardcore, Hardstyle en Early hardcore. Verdeeld over twee zalen. Speciaal Voor Arno's birthday party zullen de danseressen van de Pussy Lounge hun opwachting maken deze avond.. De tempratuur zal buiten koud zijn maar binnen stijgt die naar zomerse hoogte.

Check hieronder de complete line-up en timetable:


Om alvast in de stemming te komen een warm up mix van de Lowcaterz.


Deuren open
Het evenement begint om 22.00 en duurt tot 06.00. We verzoeken je voor 02.30 binnen te zijn aangezien de deuren dan bijna sluiten.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor Femme' Hardcore' Fatale is gestart. De organisatie denk dat het evenement nagenoeg uitverkocht zal gaan dus raadt het de bezoekers aan snel te zijn met het halen van je tickets. Tickets kun je online kopen via www.clubrodenburg.nl

Pinnen
Bij de muntverkoop kun je met PIN betalen. Het is niet mogelijk om contant geld te pinnen.

Roken
In de Nederlandse horeca geldt een rookverbod. Op Femme Fatale mag alleen in de rokersruimte gerookt worden! Binnen wordt gezien als horeca gelegenheid en hier geldt dus het rookverbod.

Bereikbaarheid
De Rodenburg ligt op nog geen 10 minuten lopen van Station Beesd.. Als je de beschikking hebt over een navigatiesysteem vul dan het volgende adres in Homburg 26, 4153BS Beesd.

1 opmerking