Partyflock
 
­

Stijlvol oud en nieuwfeest in Villa Westend

gepubliceerd door , op
afbeelding Stijlvol oud en nieuwfeest in Villa Westend
Oud en nieuw vieren als een VIP? Dat kan in Villa Westend, waar voor de derde keer op rij het succesvolle feest 'Van Oud naar Nieuw' wordt gehouden. De stijlvolle locatie aan de Westbroekplas, het uitzicht op het vuurwerk én de unieke mix van artiesten staan garant voor een onvergetelijk begin van 2013.

In Villa Westend speelt een live-band en draaien de dj's soul, disco, dance en muziek uit de jaren '90. Centraal staat het optreden van Groovesum, een gelegenheidsformatie die onder meer bestaat uit zangeres Bernice (Kraak & Smaak, Wicked Jazzsounds), percussionist Frank the Tank, gitarist Eller van Buuren (broer van superstar-dj Armin), Q on trumpet en Donald Sax. Ook te gast zijn The Voice of Holland-kandidaat Mathijs Rumping, zangeres Ilse Blanker, 90's in Motion en DJ Friso. Van Oud naar Nieuw wordt afgesloten door Dirtcaps, bekend van Girls Love DJ's en Mystery Land. Gastheer en presentator is Q Music-dj Koen Hansen.

Van Oud naar Nieuw is een galafeest voor bezoekers van 21 jaar en ouder. Van de gasten wordt verwacht dat stijlvol gekleed naar Villa Westend komen, het liefst in avondjurk of smoking. 'Oud en nieuw is het feest van het jaar', zegt Ingmar van Maurik van By Night Events.]'Wij hechten zeer aan de uitstraling van het feest en vinden dat iedereen zich aan de dresscode moet houden. We hanteren niet de keiharde regels voor 'white tie of 'black tie', maar jeans en sneakers zijn not done. Bezoekers die zich hier niet aan houden, lopen het risico bij de deur geweigerd te worden. Ook de minimumleeftijd wordt streng gehandhaafd.'

Tickets voor Van Oud naar Nieuw kosten 32,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.bynightevents.com, Paylogic, aan de bar van Villa Westend (geen voorverkoopkosten) en bij alle Primera-winkels in Nederland. Het feest duurt van 22.00 tot 04.00 uur. Villa Westend ligt aan de Westbroekplas in Velserbroek.