Partyflock
 
­ Nederland

Antwerpen heeft eindelijk weer een waardig elektronisch muziekfestival
Doomsday Festival

gepubliceerd door , op
Antwerpen heeft eindelijk weer een waardig elektronisch muziekfestival
7 december 2012
21 December 2012, de dag waarop de Maya's volgens hun kalender het einde van onze huidige wereld voorspellen, maar tevens een heel nieuw begin, want op die dag staat onze aarde weer op één lijn met de zon en het middelpunt van de melkweg na 26.000 jaar. Is dat geen reden om eens goed uit je dak te gaan?

Nachtcultuur vzw organiseert op die dag de eerste editie van een gloednieuw evenement: Doomsday Festival. Vier zalen, gehost door enkele van de meest bepalende hosts op vlak van de elektronische dance muziek; Untiteld!, Footworxx, Liberty White & Hertz en lands hipste party-phenomenon Kissinger zal de VIP verzorgen.

Doomsday wordt ongetwijfeld het grootste nieuwe evenement in het najaar. Verwacht niet minder dan een groots visueel spektakel uitgewerkt rond dit concept, de nieuwste muziek en gevestigde waardes in de elektronische muziek op nationaal - en internationaal vlak en vele enthousiaste jongeren. Het wordt een mix van minstens vijf verschillende muziekstijlen in vier zalen op één locatie. De muziek is de drijfveer van dit evenement en het is een evenement voor alle leeftijden, zolang je maar een muziekliefhebber of partyfanaat bent.

Niet enkel lokale helden dus maar vooral grote internationale topnamen staan op de affiche:



Het festival gaat door in Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen, België op vrijdag 21 december 2012. Ze bieden een mix aan van techno, electro, minimal, house, crossover, industrial, dubstep en drum 'n bass, elk vertegenwoordigd door de beste nationale en internationele artiesten.

Regular tickets zijn 36 euro bij onder meer koop tickets. Doorsale 46 euro.

10 opmerkingen

Dit word zo'n beest van een feest (L) Kan echt niet meer wachten!!!
das zeker geen misselijke line up..
Artiest Nevz
Holy shit
altijd leuk zon dingen achter de hoek :woop:
:kwijl:
Als je behoefte hebt aan Doomsday in een andere setting met o.a. Dimitri Vegas & Wolfpack:
http://www.youtube.com/watch?v=5UL-WXOACW4
 
Holy crap, wat een zieke line up!
Ik dacht dat Doormouse in 2008 gestopt was....??
Individual area flyers for Doomsday:



© Designificance - Graphic Design Agency // Doomsday Festival
laatste aanpassing door een beheerder