Partyflock
 
­ Nederland

Laatste 500 kaarten te koop voor Booming New Year
Crazyland movie af

gepubliceerd door , op
Booming Sexy New Year Vibe
3 oktober 2012
FeestBooming Sexy New Year Vibe · You better choose the best or nothing Site
Datumdinsdag 1 januari 2013
WinactieBooming Sexy New Year Vibe actiegesloten
LocatieNorth Sea Venue
Nog vijf weken te gaan en nu al gaan de laatste 500 kaarten verkocht worden van het feest van Nieuwjaar om jouw Nieuwjaar subliem te beginnen! De VIP-kaarten zijn alweer helemaal uitverkocht en zoals het er nu uit ziet zal het met de reguliere kaarten niet lang meer duren. Daarom, jullie zijn gewaarschuwd! Bij de feesten van Crazyland gebruiken ze dit niet om jullie te lokken om kaarten te halen. Het is puur een waarschuwing zodat jullie niet achter het net vissen. En dan weer €100 voor een kaart moet betalen voor een zwarthandelaar die misschien niet eens je kaarten opstuurt na het overmaken van het geld. De organisatie heeft zoveel mailtjes gekregen van mensen die opgelicht zijn. Dus wees verstandig, koop nu je kaartje nog voor €29,75 nu het nog veilig is en het voor deze mooie prijs kan!

De organisatie is er klaar voor! Zijn jullie er klaar voor? Booming New Year gaat weer een superfeest worden!
Koop je kaartje bij Primera of Free Record Shop of nog beter koop het online. Is voordeliger en makkelijker. Ga naar koop tickets of koop tickets om je kaartje meteen te kopen.




De aftermovie van afgelopen Crazyland is weer klaar! Het was een feest om nooit te vergeten. Speciaal voor jullie dus geniet er van!



1 januari is de dag dat ieders nieuwe jaar start. Een dag dat het feest is en de locatie extra lang geopend zal zijn om jullie een geweldig nieuwjaarsfeest te bezorgen. Vieren dat het nieuwe jaar is aangebroken met nieuwe kansen en mogelijkheden. Of de dag dat de winter op de helft zit en je eigenlijk maar een paar maanden van de zomer af zit. Anyway, het is een speciale dag en voor die mensen die echt moeten werken 2 januari gaat de Hemkade dus al om 18.00 uur open! Zodat je tot minimaal twaalf uur kunt genieten en nog op een schappelijke tijd op bed ligt voordat je naar je werk moet, of ga je voor maximaal? Want ze sluiten pas om 06:00 de volgende ochtend. Aan iedereen wordt gedacht en de organisatie staat bekend dat zij alles tot in de puntjes geregeld heeft. Spijt krijg je alleen als je niet geweest bent.

Kijk op www.crazyland.org voor het laatste nieuws en foto's en films en kijk op Facebook voor een mooie winactie van 2x2 VIP-kaarten voor Booming Sexy New Year. Je hoeft het alleen maar te liken!

6 opmerkingen

Artiest Remco
Deze gaat ook weer helemaal uitverkocht raken!!!
Beter kan je nieuwe jaar niet beginnen!!! BE THERE ;-)
uitverkocht! gaat steeds sneller uitverkocht
Helaas idd helemaal uitverkocht, mocht er nog iemand 5 kaartjes hebben dan hoor ik dat graag.
Als je van je kaartje af wilt laat maar horen!