Partyflock
 
­

Timetable voor Time Warp Holland in de Jaarbeurs Utrecht

anoniem gepubliceerd op
afbeelding Timetable voor Time Warp Holland in de Jaarbeurs Utrecht
FeestTime Warp · Holland
Datumzaterdag 8 december 2012
LocatieJaarbeurs Site
Het is aftellen geblazen voor de duizenden Time Warp Holland bezoekers. Nog minder dan twee weken en de Utrechtse Jaarbeurs wordt omgetoverd tot de grootste technotempel van Nederland. Van acht uur 's avonds tot zeven uur in de ochtend zijn het de techno- en techhouse beats die de klok slaan. Soms ingetogen en subtiel, dan weer daverend hard en meedogenloos. Meemaken, erbij zijn!

Voor deze speciale jubileumeditie – want het is de vijfde maal alweer in Nederland – is een interessant gezelschap artiesten uitgenodigd om verdeeld over vijf verschillende area's het publiek te trakteren op de mooiste juweeltjes die ze in platen- of zo je wilt trackland hebben kunnen vinden. Het programma ziet er als volgt uit:

Mapping
Een van de kroonjuwelen van deze editie is de 'mapping' vloer. Daar klinkt de techno het hardste en word je blikveld eveneens uitvoerig getest. Niet alleen door de fabuleuze 3D-Projectie boven de stage, er is meer te ontdekken. Met een programma dat aan duidelijkheid niets te wensen overlaat kan je er zeker van zijn dat hier de handen in de lucht gaan. Liefst zo lang en zo vaak mogelijk!

21:00 Invite
22:30 Marcel Fengler
00:00 Tommy Four Seven
02:00 Marcel Dettmann
04:00 Robert Hood - live
05:00 Chris Liebing

The Cave
Het feit dat een van onze headliners hier het bal opent laat aan duidelijkheid niets te wensen over. The Cave is de meest prestigieuze area in elk opzicht. Kosten noch moeite zijn hier gespaard om een line-up neer te zetten die stand alone al sterker dan sterk is. The Cave lijkt ook echt op een grot. Een ravegrot welteverstaan waar de bezoeker zich elf uur lang kan onderdompelen in een bad van licht, projectie en vooral geluid.

20:00 Nic Fanciulli
22:30 John Digweed
00:30 Extrawelt - live
01:45 Sven Väth
04:45 Gui Boratto - live
06:00 Egbert - live

Stripes
Waar het rauwe en diepe geluid verdwijnt en plaatsmaakt voor de vrolijke groove voelen de artiesten in de Stripes area zich het meest op hun gemak. En niet alleen in deze area want voor mannen als Gaiser, Osuna en Capriati voelt draaien in Utrecht haast als een thuiswedstrijd, iets wat uiteraard ook geldt voor Wouter de Moor. Technokoningin Kruse en het Sloveense hitkanon UMEK completeren dit interessante podium.

20:00 Wouter de Moor
22:00 Monika Kruse
00:00 Gaiser - live
01:00 Paco Osuna
03:00 Joseph Capriati
05:00 UMEK

Double Dutch
'Zeg maar nee, dan krijg je er twee.' Die slogan gaat hier natuurlijk niet op want waarom zou je deze kwalitatieve veelzijdige duo's afwijzen? Het Nederlands festijn was vorig jaar een beetje weggestopt maar dat weerhield de bezoekers er niet van om massaal te kiezen voor de eigen helden. Geen wonder dat we de Double Dutch ditmaal een stuk groter hebben opgezet en opnieuw voorzien van Hollands finest. Zoek je echt verrassingen? Hier ga je ze vinden.

20:00 Some Chemistry & Miss Melera
21:30 Jasper Wolff & Maarten Mittendorff
23:00 Tom Ruijg & William Kouam Djoko
01:00 Darko Esser & Remy
03:00 Michel de Hey & Benny Rodrigues
05:00 Olivier Weiter & Nuno dos Santos

Playground
De vijfde area is de meest diverse van allemaal. Van deephouse tot sferische klanktapijten tot trompettergeschal, alles komt voorbij in deze muzikale speelplaats waar 'live' het allesoverheersende toverwoord lijkt. Het slotakkoord wordt verzorgd door de gezworen vrienden Karotte en Steve Rachmad die er ongetwijfeld een groot feest van gaan maken.

20:00 Arjuna Schiks - live
21:00 Alle Farben
22:30 AKA AKA Ft Thalstroem - live
00:00 Mathias Kaden
02:00 Kollektiv Turmstrasse - live
03:00 Guti - live
04:00 Karotte & Steve Rachmad

9 opmerkingen

Ontzettend blij met deze gevarieerde timetable.­ Of je nou de hele avond in een zaal blijft hangen of dat je van zaal naar zaal hopt, er zit een mooie lijn in.­
Bijnaaaa
01:45 Sven Väth
02:00 Kollektiv Turmstrasse - live

Dat is het enige wat ik jammer vind, wordt dus nog even kiezen!
Uitspraak van Rik1250 op woensdag 28 november 2012 om 15:01:
01:45 Sven Väth
02:00 Kollektiv Turmstrasse - live

Dat is het enige wat ik jammer vind, wordt dus nog even kiezen!

makkelijke keus: Kollektiv Turmstrasse.. zonder twijfel. Maar dat komt misschien omdat ik Sven al te vaak heb gezien
Is er een verbod voor dat nichterige shuffelen?
Uitspraak van Rik1250 op woensdag 28 november 2012 om 15:01:
1:45 Sven Väth
02:00 Kollektiv Turmstrasse - live

Dat is het enige wat ik jammer vind, wordt dus nog even kiezen!

Duidelijk Kollektiv. Sven Vath inderdaad al te vaak gezien, en Kollektiv blijven fenomenen. Jammer dat Nic Fanciulli en Aka Aka al zo vroeg draaien, dat waren ook artiesten die ik wou meepikken.