Partyflock
 
­

Female 'Hardcore' Fatale

anoniem gepubliceerd op
flyer Femme 'Hardcore' Fatale
FeestFemme 'Hardcore' Fatale · Arno's Birthday Bash
LocatieRodenburg Site
Datumvrijdag 18 januari 2013
StadBeesd
Op vrijdag 18 januari 2013 viert Arno zijn verjaardag en mag hij de taart met kaarsjes weer uitblazen. En bij een verjaardag hoort natuurlijk ook een feestje en dat wordt op vrijdag 18 januari 2013 gehouden in de Rodenburg te Beesd. Iedereen is dan van harte welkom om Arno te komen feliciteren en samen te zorgen voor spetterende birthday party!

Maar natuurlijk denkt Arno ook aan jullie! Zijn vrienden/vriendinnen zullen plaatsnemen achter de draaitafels. Daarbij wordt de mainzaal omgedoopt tot de hardcore/freestyle en Zaal 2 tot een early rave area waar de volgende artiesten een speciale birthday set zullen neerzetten met Amada, Dailucia, Quitara, Angeldust
Marlice, The Demon Dwarf and many more. Zij zullen zorgen voor de heerlijkste klappers van toen en nu.
Uiteraard is MC Ruffian de host van de avond. Dit zooitje ongeregeld bij elkaar maakt deze editie bij voorbaat al tot een gegarandeerd succes!

Natuurlijk kun je ook de lekkerste en meest opzwepende erotische acts verwachten, aangevuld met volop vrouwelijk schoon. Zij zullen het publiek opwarmen in deze koude tijd. Dat in combinatie met een topsfeer en de heerlijke beats die om je oren vliegen, belooft het weer een stampende en vooral stomende avond te worden.

Wordt je al warm van binnen? Kaarten voor Arno's Birthday Bash kosten slechts 10 euro in de voorverkoop en zijn online te verkrijgen via de site van de Rodenburg.

Hardcore and more Area
Amada, Dailucia, Angeldust, Genius, Marlice, Quitara
And special 2 hour set The Demon Dwarf vs Mental Penetration
Hosted by: Mc Ruffian

Area 2 1995 - 2009 Early hardcore, oldschool, raw hardstyle
Critical Mass, Tazz, Brain Insane, 2-Hard, Lowcaterz
Hosted by Mc The Hardest

1 opmerking