Partyflock

Vanavond PRSPCT, The Third Movement & Sugarfactory present Damnation

 

Vanavond PRSPCT, The Third Movement & Sugarfactory present Damnation

anoniem gepubliceerd op
Zijn je handen en voeten aan het jeuken om een avond te beuken? Na een succesvolle eerste editie tijdens ADE, bundelen twee van 's werelds meest bekende en invloedrijke hardcore-labels - PRSPCT en The Third Movement - wederom hun krachten voor een tweede editie van Damnation. Dit maandelijkse hardcore en drum and bass event van de Amsterdamse Sugar Factory staat garant voor een avond lang jezelf laten gaan en op volle sterkte beuken op snoeiharde kicks en vette baselines. De indrukwekkende line-up aan Nederlandse hardcore masters zorgt voor een avond die je van je sokken gaat blazen.

Menig Hardcore liefhebber kent The Third Movement door de grote man erachter; Neerlands pionier en grootste vernieuwer op het gebied van hardcore, dj Promo. Met toonaangevende events wereldwijd, zoekt de levende legende zijn voorliefde voor kleinere zalen weer op en maakt hij, met zijn reguliere avond, een stap richting Amsterdam.

PRSPCT heeft een belangrijke reputatie opgebouwd als het om drum and bass feesten gaat. De kleinschalige feestjes waar PRSPCT tien jaar geleden in Rotterdam mee begon, zijn uitgegroeid tot de grootste, hardste en meest legendarische drum and bass en hardcore events van Europa. Maar PRSPCT is meer dan drum and bass. Onder leiding van geestelijk vader en resident DJ Thrasher worden alle stijlen van dubstep tot hardcore beetgepakt.

Dj Thrasher himself neemt plaats achter de draaitafels en wordt bijgestaan door MC Swift en mindblowing sets van dubstep-duo Eye-D en Hidden, lady Lucy Furr en Adi-j. Een avond die geen enkele hardcore of drum and bass fanaat mag missen.

Damnation is op vrijdag 16 november 2012, van 23.00 – 05.00 uur, in nachtclub Sugar Factory in Amsterdam. Kaarten kosten € 10,- en zijn verkrijgbaar via www.sugarfactory.nl en Ticketscript.

5 opmerkingen

Uitspraak van QUID: PRO :QUO op vrijdag 16 november 2012 om 17:25:
Dubstep-duo Eye-D en Hidden?

Lol .. idd .. sinds wanneer is dat een dubstep duo :rot:
Volgend jaar zeker een keertje hidden checken ^^­
Uitspraak van QUID: PRO :QUO op vrijdag 16 november 2012 om 17:25:
Dubstep-duo Eye-D en Hidden?

The skrillex agency jwz