Partyflock
 

Incognito presenteert line-up voor 1 december

anoniem gepubliceerd op
Op 1 december staat een nieuwe editie van Incognito te wachten. Meerdere dingen maken deze editie speciaal; de line-up wordt aangevoerd door bekende residenten van een van de bekendste hardstyle-radioshows 'The Magic Show', zal Kevin Kaos wederom Incognito verreiken met zijn rauwe sound, zal er door Fade-Out ook een early sound klinken en er is een speciale area waar de finale van de Incognito DJ Contest plaatsvindt.

Incognito brengt een van de bekendste radioshows in de hardstylescene naar Den Haag. De drie uur durende The Magic Show is wekelijks te beluisteren en terug te luisteren als podcast. Elke week zorgen de bekende hardstyle DJ's voor een paar uur hardstyle-radio met de nieuwste en dikste tracks. Het programma kent meerdere residenten en Incognito heeft een aantal van hun uitgenodigd om op 1 december te draaien in Club Club Seven, Den Haag. De DJ's waar we het over hebben zijn Zero Sanity, Juized en The Geminizers.

Line up
Zero Sanity is bekend van de tracks 'Hit The Floor' en 'Finlandia, beiden met Kevin Kaos. En eerder deze maand releasede Zero Sanity zijn remix van 'hardstyle Rockers' voor de Donkey Rollers. Hij stond de afgelopen jaren op The Qontinent en Wish Outdoor, waar hij bij de laatst genoemde op de mainstage stond. 2010 was het jaar dat Zero Sanity zich als eens van de pioniers bij The Magic Show voegde.

Joost Kamphuis, beter bekend als Juized is een relatief nieuwe naam in de harddancewereld. In 2011 introduceerde The Magic Show deze vernieuwende en verfrissende DJ/producer. Hij draaide afgelopen zomer op The Qontinent, Gound Zero en Wish Outdoor. Voor dit laatst genoemde festival heeft Juized samen met collega Tartaros het anthem verzorgd, genaamd 'The Dungeon', welke uiteindelijk een grote hit is geworden.

Als het over energieke optredens gaat waarbij het draait om mixingskills, hevige hardstyletracks en volledig door het lint gaan, gaat het over The Geminizers. De twee hechte vrienden Mark Thoonen en Joost van der Velden delen de passie voor de muziek en dit komt klaarblijkelijk naar voren in hun performances. Al meerdere malen draaiden zij op Wish Outdoor en The Qontinent en zullen zij half december op Loudness staan. The Geminizers zullen voor een ware hardstyletornado zorgen op 1 december.

Naast de residenten van The Magic Show zal ook Kevin Kaos de grond doen trillen. Kevin Kaos vloog een aantal weken geleden nog naar het warme Mexico waar de Midden-Amerikaanse harten sneller heeft laten kloppen. Hij draaide eerder op de bekende festivals Defqon.1 en Decibel. Zijn eerder genoemde track 'Hit The Floor', geproduceerd samen met Zero Sanity, werd in november nog gedraaid op Thrillogy door Adaro en Crypsis. En er zit weer een nieuwe knaller aan te komen, een track genaamd 'So Sick', ook geproduceerd in samenwerking met Zero Sanity. Kevin Kaos zorgt altijd voor energie en weet elke keer weer het publiek mee te krijgen.

Naast Kevin Kaos en de jongens van The Magic Show zal ook Fade-Out draaien. Deze jongen trekt de oude platen uit de kast en zal op 1 december een dikke Early hardstyle-set neerzetten. Een andere speciale act is het duo Patricks Day & Mighty M, twee vrienden die samen de passie van het draaien delen. Zij nemen voor deze editie van Incognito hun eigen Master of Ceremony mee die de microfoon hanteert onder de naam Vieze Verse. De energie zal er vanaf spatten bij deze jongens.

De tweede zaal zal op de avond van 1 december ingevuld worden door opkomend en veelbelovend talent die strijden in de finale van de Incognito DJ Contest. Een aantal maanden geleden vonden de voorronden plaats en uit deze felle strijd zijn 8 DJ's overgebleven die zullen strijden voor een podiumplaats. Tekenend voor de voorronden was het enthousiasme en de fanatieke inzet van de deelnemers. Tijdens de voorronden is de toon gezet en zullen de DJ's nogmaals alles uit de kast halen, kortom, zeker de moeite waard om een kijkje bij te nemen!

Tickets zijn te verkrijgen voor €7,- (ex fee) en kunnen via [presale element=party id=234601 type=ticketscript] besteld worden.

3 opmerkingen

verwijderd
Predator in de DJ Contest zaal?? :rot: ..
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 9 november 2012 om 11:32:
Predator in de DJ Contest zaal??

is een verkeerde link.
Er is ook een deelnemer die zichzelf "The Predator" heeft genoemd, maar daar is schijnbaar nog geen artiestenprofiel van.