Partyflock
 
­ Nederland

Casuals in Bungalow8

gepubliceerd door , op
Casuals
25 oktober 2012
Het team achter House of Angels is altijd op zoek naar nieuwe en bijzondere locaties die passen bij de sfeer waar zij bekend om staan. Na een drietal succesvolle edities werd het team gevraagd een clubavond te organiseren in Bungalow 8 waar dezelfde sfeer en gastvrijheid centraal zullen staan.



Het nieuwe concept voor uitgaand Amsterdam, zoals een vrijdag hoort te zijn: gezelligheid, lekkere muziek en vooral leuke mensen zullen deze avond een gedachte delen, muziek is liefde en liefde is muziek. Zoals de vaste bezoekers gewend zijn kun je ervan uitgaan dat de organisatie er alles aan doet om jullie een leuke avond te bezorgen. Zo krijgen bezoekers bij binnenkomst al een heerlijk ijskoud glas bubbels en zullen er nog andere luxe lekkernijen aanwezig zijn.

Het euforische Bungalow 8
Naast New York en Londen heeft ook Amsterdam een Bungalow8. Het interieur is verbluffend en de klasse springt er letterlijk van af. Het clubconcept is geïnspireerd op bungalow acht van het historische Beverly Hills Hotel. Alle hollywood sterren waren je voor, nu jij nog. De toegang zal wederom € 10,- zijn en er zijn ook tafels te reserveren.
Voor maar € 250,- heb je al de mogelijkheid met 7 anderen een tafel inclusief 1 fles drank naar keuze met onbeperkt softdrinks te krijgen.

Kom goed gekleed en laat je in de watten leggen.

Line up
Dante & Sep
Robert Feelgood
Abel Naftaniel
Michael Boldwell
Boris Abramov
Fudgecream
Tyson Banks

VIP
Voor meer informatie over het aantrekkelijke VIP-aanbod kun je mailen of bellen naar suki@bungalow8amsterdam.com / 06-305901870