Partyflock

Club r_AW · Hittegolf op komst

 

Club r_AW · Hittegolf op komst

anoniem gepubliceerd op
De temperaturen zakken zo langzamerhand naar winterse waarden, maar voor 24 november duiden de voorspellingen op een plaatselijke hittegolf in Amstelveen. The Third Movement neemt die avond met grof geschut inname van de P60 voor de laatste Club r_AW van 2012. Om op gepaste wijze het jaar uit te luiden wat betreft Neerlands toonaangevende industrial concept, wordt flink uitgepakt met een line-up bestaande uit pioniers en helden van de toekomst.

De jonge Duitser Embrionyc is een nieuw gezicht op het r_AW podium. Opgegroeid tussen de industrieën in het Noordrijn-Westfalengebied en dit is onmiskenbaar te herleiden in de sound van Enrico Stade. Kicks die met ferme slagen als heipalen de grond in worden geramd in combinatie met hypnotiserende en knisperende soundscapes. Zijn dit jaar uitgebrachte album 'Another Sleepless Night' staat er vol mee.

Deathmachine is een naam die we op basis van zijn muzikale staat van dienst eigenlijk te weinig tegenkomen op de line-ups in Nederland. Een goede reden om hem weer eens naar de P60 te halen. In 2010 stond hij daar nog in gezelschap van een andere Brit die we ook ditmaal op het programma staat. Sinds die bewuste Club r_AW editie is er een hoop gebeurt. Er volgden o.a. releases op Genosha One Seven Five, Union Recordings en het The Third Movement label, welke op veel support van collega's en fans konden rekenen.

De andere Brit waar aan hierboven werd gerefereerd is natuurlijk industrial hardcore pionier The DJ Producer. Als één van de originators is hij een welkome toevoeging op iedere line-up van het genre. Zijn aanstekelijke enthousiasme achter de decks gaan gepaard met zijn soms onnavolgbare dj skills. Dat de beste man er anno 2012 nog steeds toe doet getuigt zicht in het feit dat Q-dance hem vroeg één van de OST's voor het QORE 3.0 evenement te maken.

Voor de naar alle waarschijnlijk hardst mogelijke dubstep van het moment hoef je niet ver te zoeken. Die komt namelijk van eigen bodem, uit Utrecht welteverstaan. De jongens van Sinister Souls schromen het niet om de grenzen (en daar voorbij) op te zoeken. Uitstapjes naar techno, drum & bass en zelfs hardcore zijn geen uitzondering op het 'Beat The Drum Hard' album. Met hun out of the box manier van denken passen zij dan ook uitstekend op Club r_AW.

In april van dit jaar liet The Third Movement de bezoekers al kennis maken met Daniela Haverbeck's industrial alterego Dominatrix. Inmiddels heeft zij vele uren in de studio gespendeerd om haar eigen sound meer vorm te geven. Tijd dus voor Daniela om zichzelf weer van haar meest dominante kant te laten zien!

Dji6 bij de vaste bezoekers bekend van zijn sets in de chill-out ruimte zal het publiek op een passende manier opwarmen voor wat er de rest van de avond komen gaat. Uiteraard completeert onmisbare factor Rude Awakening de 7 namen tellende line-up.

Tickets bestel je bij Paylogic.

12 opmerkingen

Sinds september snap ik wat mensen bedoelen met r_­AW is een verslaving.­ Nog even kijken of dit hem gaat worden, december gaat ook al zo een dure maand worden...­
Zin in :) laatste twee edities gemist helaas. Lineup is heerlijk! Vooral benieuwd naar Embrionyc, de rest is sowieso vet
r_AW (L) .. Ook maar weer eens aanwezig deze keer :)
Leuk en aardig allemaal, maar waar is DJ Consumer???
wordt de eerste keer voor mij.... heb er onwijs veel zin in :D