Partyflock
 
­ Nederland

Techno op kerstavond in Culemborg

gepubliceerd door , op
Techno op kerstavond in Culemborg
1 november 2012
FeestT3CHNO 2.0 · Project (X)-Mass
Datummaandag 24 december 2012
LocatieDe Lantaarn Site
Één van de bekende voornemens van alle party-annimals in Nederland is toch wel 'In het nieuwe jaar gaan we feesten als nooit te voren!' Een best leuk voornemen en vooruitzicht van het nieuwe jaar natuurlijk, maar het kan ook anders...
Voordat je jezelf helemaal vol gaat proppen met kalkoen en aangekomen en al het nieuwe jaar gaat afwachten, kan je natuurlijk er ook voor kiezen dit jaar nog geheel goed af te sluiten door misschien wel het vetste techno concept uit Culemborg me te pikken op kerstavond.

De stad Culemborg heeft al een rijke geschiedenis in het uitgaansleven van de Nederlander, alleen één bepaalde (dance) stroming heeft tot 2012 nog nooit zoveel aandacht gehad in Culemborg als 'techno'. En dit heeft de organisatie Nonchadance geweten ook 13 oktober. De eerste editie van het concept 'T3CHNO' was al uitverkocht voor de deuren open gingen en de locatie waar dit concept gevoerd werd heeft zijn drukste avond ooit gehad.

Hierop heeft de organisator besloten om een tweede editie in een grotere locatie te gaan voeren, namelijk Partycentrum de Lantaarn in Culemborg. Om maar gelijk nog een taboe in het centrum van Culemborg te doorbreken zal kerstavond aanstaande dus de datum worden dat er gefeest gaat worden in het centrum. Na een goed overleg met de locatie-eigenaar is er besloten extra extern geluid te plaatsen voor deze avond inclusief een lasershow met lightjockey.

Aan de artiesten zal het ook deze editie niet gaan liggen, Nonchadance nodigde vier superhero's uit voor 'T3CHNO 2.0' en deze hebben alle vier al laten weten dat ze (weer) van de partij zullen zijn:



De kans zal natuurlijk weer erg groot zijn dat dit concept voortijdig uitverkocht zal raken wegens de populariteit van dit feest. De organisatie beseft dat dit niet eerlijk zal zijn voor de mensen die dit bericht nu te lezen krijgen op Partyflock, niet uit de buurt komen en dus ook niet 1 2 3 aan voorverkoop kaarten kunnen komen (die nu al verkocht worden). Daarom heeft de organisatie met hart voor de technoliefhebbers op afstand er voor gekozen minimaal 50 entreebandjes gereserveerd te houden voor de deurverkoop op maandag 24 december.