Partyflock
 
­ Nederland

Plankgas met De Man Zonder Schaduw & Anton Pieete

gepubliceerd door , op
Plankgas
26 oktober 2012
Eindelijk! Na een veel te lange tijd zonder, heeft Purmerend eindelijk weer een avond vol kwaliteitsmuziek op het programma. Zaterdag 24 november kunnen de liefhebbers van techno, techhouse en deephouse een avond Plankgas in poptempel de P3 Purmerend.

Op de eerste editie van Plankgas een 'fingerlicking' line-up bestaande uit louter Hollandse helden die zorgvuldig geselecteerd zijn. Allemaal hebben ze één ding gemeen: Ze willen los, ze willen feest, ze houden van goede muziek en ze laten de mensen plankgas gaan!

In Nederland heeft De Man Zonder Schaduw op vrijwel alle grote festivals gestaan maar nu maakt ook de rest van de wereld kennis met deze GZG (Gasten zonder Grenzen) resident. Als Man With No Shadow reist hij nu de wereld over met de Sensation World Tour en laat hij de wereld kennismaken met de 'Amsterdamse Sound'. Op Plankgas maakt hij zijn debuut in Purmerend!

Anton Pieëte is de tweede dj die zijn debuut maakt in de P3. Al jaren een zeer gewaardeerde dj en uitstekende producer met releases op labels als Rejected, 100% Pure en Great Stuf Recordings. Camiel Daamen heeft zich op vele grote festivals al bewezen met zijn live act met een herkenbaar, eigen en dieper geluid. Verdine Bel mag als ongekroonde 'techno koning' van Purmerend niet ontbreken op de eerste Plankgas.

Line-up
De Man Zonder Schaduw
Anton Pieëte
Camiel Daamen (live)
Verdine Bel

Het recept van Plankgas is simpel maar doeltreffend: Hollands finest op dj gebied, een dik geluidssysteem en dito lichtplan.

Tickets
Kaarten zijn nu voor €14 euro te koop bij koop tickets, op www.plank-gas.nl en www.p3purmerend.nl