Partyflock

Conquest Hardstyle DJ contest en bekendmaking line-up

Conquest Hardstyle DJ contest en bekendmaking line-up

anoniem gepubliceerd op
Conquest (flyer)
FeestConquest · Life beyond earth
OrganisatieConquest
LocatieHighstreet Site
Datummaandag 24 december 2012
StadHoogstraten
Op maandag 24 december (kerstavond) vindt traditiegetrouw een nieuwe editie van het harddance evenement Conquest plaats, het thema van deze negende editie is 'Life beyond earth'. Conquest is één van de populairste harddance club-events in België en de editie op kerstavond is voor velen een vaste traditie geworden. Telkens strikt de organisatie de grootste namen uit de hardstyle & hardcore scene aangevuld met opkomende talenten die zich altijd dubbel en dik bewijzen.

Uiteraard vind deze editie plaats in Highstreet, een club met een capaciteit van maar liefst 2500 personen waar verscheidene grote events zijn ontstaan (onder andere Bassleader).

DJ Line-up:
- Wildstylez (Scantraxx, Project One)
- Angerfist (Nr. 1 hardcore dj on earth)
- Frequencerz live (Live on stage!)
- Re-volt (Fusion, Loudness)
- Pat B (Dutch jump master)
- Insane army (Hardbeatzz)
- The Soundkickz (Beachland)
- The Jokers (Dirty workz on tour)
- You? (Winner Conquest DJ contest)

Conquest DJ Contest:
Om getalenteerde hardstyle DJ's een kans te geven organiseert Conquest een heuse hardstyle DJ contest. De winnaar draait een hardstyle set van één uur op Conquest – Life beyond earth en kan in de toekomst Conquest als referentie gebruiken op zijn DJ-CV. Zowel het inschrijvingsformulier als het wedstrijdreglement kan teruggevonden worden op Conquest Event.­com. Inschrijven kan tot 26 november 2012 en is uiteraard volledig gratis.

Veel succes aan de deelnemers!

Conquest: Life beyond earth, maandag 24 december 2012 (kerstavond) te Highstreet (Hoogstraten, België).

Highstreet, dat ook zeer populair is bij het Nederlandse publiek ligt net over de Nederlandse grens (in België) en is zeer vlot bereikbaar via de E19 Breda-Antwerpen op slechts 20 min rijden van Breda. Bovendien is er voor de rokers een gans nieuwe rokersruimte voorzien, die volledig geïntegreerd is in de mainroom zodat ook zij aan hun trekken komen, letterlijk en figuurlijk dan.

Kaarten zijn niet verkrijgbaar aangezien de organisatie telkens enkel doorsale te voorziet, de deuren openen om 22:00 uur en sluiten pas om 6/6.30 uur.

Meer info over Conquest vind je op Conquest Event.­com.

4 opmerkingen

Beetje jammer van de facebook-likes contest....­