Partyflock
 
­ Nederland

Harders Plaza maakt line-up bekend voor nieuwe hardstyle editie Restylerz 2.0

gepubliceerd door , op
Restylerz 2.0
9 oktober 2012
Restylerz 2.0 – Unleash The dj's
Zoals vermeld zullen er weer een aantal internationale topartiesten laten zien wat ze waard zijn. Ditmaal is het de beurt aan o.a. Alpha² en Ran-D om jullie een supervette avond te bezorgen. Wat dacht je van Jack of Sound? Of dj Hasty Boy uit Frankrijk? Stuk voor stuk allemaal top dj's die keihard zullen vlammen. Ook winnaars van de dj-contest, het duo genaamd Dark Chemistry zullen laten horen wat ze waard zijn. Check hieronder de complete line-up voor Restylerz 2.0 – Unleash The dj's!

Alpha²
Jack of Sound
Proto Bytez
Ran-D[/b]
Hasty Boy Frankrijk
Dark Chemistry (winner dj-Contest)
Hosted by MC Shizzler

Zet dit evenement direct in je Partyflockagenda: Restylerz 2.0
- Unleash The dj's
Wil jij meedoen met de winactie!? Check hem hier!

Restylerz 2.0 - Promo Mix Proto Bytez
De residents van Restylerz 2.0 hebben speciaal voor deze editie weer een dikke promomix in elkaar gezet! Kan jij dus niet wachten tot 03 november en wil je alvast lekker in de stemming komen? Luister dan hier naar een dikke promomix!



Impressie
Benieuwd naar hoe de Restylerz 2.0 editie er aan toe gaan? Bekijk op www.restylerz.nl alle foto's van afgelopen edities. Zo krijg je een goede indruk van de locatie en de gezellige sfeer. Meer weten over Harders Plaza? Neem dan een kijkje op www.hardersplaza.nl.

Tickets
Tickets kosten slechts €12 in de voorverkoop. Er is ook een beperkte deurverkoop voor de late beslissers, deze heeft dezelfde prijs a €12. De minimumleeftijd voor dit evenement is 18 jaar. Bij twijfel kan er om legitimatie worden gevraagd.

Social Media
Volg Restylerz op Social Media en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws, leuke acties en overige informatie. Facebook en Twitter.

7 opmerkingen

Werkzaam bij H4S Events
Artiest {SHOWLIST artist 82069, 90708, 67702}
wanneer worden de andere winnaars bekend gemaakt?
De volgende winnaars worden eind van deze maand bekend gemaakt. :bounce: We gaan weer knallen 03 november!
Hoppa! Weer van de partij! (Y)
Ik ken Hasty Boy vooral van de industrial..