Partyflock
 
­

Het foute feest

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 27 oktober wordt de Winkel van Sinkel speciaal omgebouwd tot het foutste Feestpaleis van Utrecht. Foute decors, foute mensen in foute outfits en foute dj's die foute muziek draaien zorgen voor een ontzettend foute sfeer. In een zes uur durend spektakel zullen de meest foute hits van vroeger en nu de revue passeren. Ben jij fout? Heb je foute vrienden? En hou je van foute muziek? Dan mag je dit niet missen...

Het foute feest brengt je op zaterdag 27 oktober weer alles wat maar fout is. Ja je hoort het goed.fout, fout en nog eens fout! Vier het einde van de zomer en ga los op de meest foute hits. De dresscode is trouwens ook fout! Van apenpakken tot outfits met alle kleuren van de regenboog, op het foute feest mag alles. Hoe fouter hoe beter. Je kunt alle gekke creatieve dansmoves kwijt bij 'Mamma Mia' van de Abba of 'Krokobil' van Yellow Claw. De vj's ontbreken natuurlijk niet op het foute feest en laten je meegenieten van de foutste tv-momenten zoals Theo en Thea, Oh Oh Cherso en Star Trek. En dit alles is nog maar een kleine greep uit al het fouts dat valt te beleven bij het foute feest!

Gooi je carnvalsoutfit snel in de wasmachine, bel de meeste foute vrienden op die je heb en kom 27 oktober naar de Winkel van Sinkel. en beleef het foute feest!

Fout, fout..en nog eens fout! Zomaar een greep uit de foute muziek die je deze avond kunt verwachten.

Captain JackCaptain Jack
Jan Smit – Als de morgen is gekomen
Q-zone – Dragostea din tei
Def Rhymz - Doekoe
Vengaboys – We're going to Ibiza
Party Animals – Have you ever been mellow
Lange Frans & Baas B - Moppie
Nick en Simon – Rosanne
Spice girls – Wannabe
Communards – Don't leave me this way
Mr. Polska - 1 miljoen vrienden


Het foute feest is de beste avond uit met je vrienden en familie. Er is altijd wel een goede reden te verzinnen om een avond helemaal uit je dak te gaan. Net jarig geweest? Ben je misschien net vrijgezel of ben je van plan dat binnenkort weer te worden? Een stapavondje met collega's? Of heb je gewoon zin in een hele leuke avond uit? Het foute feest biedt jou de perfecte invulling van deze zaterdagnacht. Een feest dat je gewoon echt niet wilt missen!

Maandelijks is het Foute feest te vinden op de laatste zaterdag in de Winkel van Sinkel te Utrecht. Een avondje goed fout is dus nooit te ver weg.

Tickets bestel je bij: Paylogic

1 opmerking

 
Captain Jack is al jaren dood, stel kansloze lijkenpikkers :kots: