Partyflock
 

Aanstaande zaterdag een dosis tribecore van de bovenste plank op FreaX

gepubliceerd door , op
Aanstaande zaterdag mag er eindelijk weer geknald worden op de dikste tribecore beats die je in Nederland kunt vinden! Naast deze tribecore van hoge kwaliteit is er zoals altijd begeleiding van zwoele tekno en opzwepende frenchcore. Dat FreaX voor kwaliteit en vernieuwing staat mag nu onderhand wel duidelijk zijn. Voor liefhebbers en connaisseurs is het vaste prik in de agenda en het is voor velen ook een ideale kans om dikke en unieke muziek te ontdekken. Op elke editie FreaX zijn er dan ook veel buitenlandse live-acts te zien en te horen. X-Beats heeft weer een hele mooie line-up bij elkaar weten te sprokkelen en voor liefhebbers van elk van de drie bovengenoemde genres wordt het smullen geblazen!

De avond zal beginnen met hypnotiserende voodootek van The Omen, waarna Otalgicum vanaf hier het tempo subtiel omhoog zal krikken voor de volgende live-act. Strez, die hier voor het eerst in Nederland te zien zal zijn, zal je een energieke tribecore live-act laten horen die je niet voor mogelijk houdt. De eindbaas Harry Potar zal je hierna de billen doen schudden op zijn sexy beats, waarna het tijd is voor het echte beukwerk. Puur frenchcore geweld zal je om je oren vliegen als grondlegger Cardiak zijn live-act speelt. Als je hierna nog energie over hebt, kan je dat uiteraard nog kwijt tijdens het genadeloze gebeuk van Tripped. Dit alles vanzelfsprekend onder briljant visueel begeleiding van VJ Psitekk!

Timetable
23:30 - 00:30 Live: The Omen
00:30 - 01:30 Otalgicum
01:30 - 02:30 Live: Strez 🇫🇷
02:30 - 04:00 Live: Harry Potar 🇫🇷
04:00 - 05:00 Live: Cardiak 🇫🇷
05:00 - 06:00 Live: Tripped 🇧🇪
Visuals by VJ Psitekk

In het vorige nieuwsbericht kon je al meer info over deze artiesten vinden.

Soundcloud
Op de Soundcloud-account van X-Beats kun je setjes luisteren van voorgaande edities FreaX. De setjes van Teo Beatmachine en X-Mind zijn onlangs toegevoegd. Houd soundcloud.com/x-beats ook in de gaten voor setjes van de komende edities. Een overzicht van alle setjes tot nu toe:Bereikbaarheid
Tivoli de Helling is op verschillende manieren erg makkelijk te bereiken. Voor mensen die met de auto komen, er zijn genoeg gratis parkeerplekken in de buurt. Voor mensen die met het OV komen, Tivoli de Helling ligt op ongeveer een kwartier lopen van het station. Voor de mensen die dit te ver vinden biedt Dance-FestivalBus een pendeldienst aan.

Dance-FestivalBus
De pendeldienst zal rijden tussen Jaarbeursplein (Jaarbeurszijde van Utrecht CS) en Tivoli de Helling. Vanaf 23:15 zal er tot 01:00 elk kwartier een pendelwagen vertrekken vanaf Jaarbeursplein. Vanaf 05:30 zal de wagen weer klaar staan om de bezoekers terug te brengen naar het station. Kijk op www.dance-festivalbus.nl voor meer informatie.

Teknosucks
Net als op de vorige edities zal Teknosucks weer aanwezig zijn om vinyl en kleding te verkopen. Teknosucks heeft naast een veelzijdige merchandise stand die op veel tekno feesten te vinden is ook een eigen muzieklabel. Voor de geïnteresseerden, neem dus even de tijd om te kijken of er iets voor je tussen zit!

Kaartverkoop
Kaarten zijn €15,- in de voorverkoop en aan de deur. Ze zijn te koop via www.tivoli.nl of bij de locatie zelf. Zoals bij elke editie kiest X-Beats er bewust voor om minder kaarten te verkopen dan mogelijk is, om de bezoekers extra ruimte te geven om los te gaan.

7 opmerkingen

 
toch echt met grote afstand het allerbeste tribe/frenchcore concept van nederland :respect:
 
Uitspraak van UTCA_Rikkie op maandag 8 oktober 2012 om 14:59:
Strez alweer de tiende primeur op FreaX


Ben heeeel benieuwd naar zijn set :)
Werkzaam bij Strength of Unity
Artiest Faniac
Uitspraak van actief op maandag 8 oktober 2012 om 14:18:
toch echt met grote afstand het allerbeste tribe/frenchcore concept van nederland


Helemaal mee eens! :yes:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2173, 2503}
En het is alweer bijna weekend!
Lekker!
Timetable zit precies goed in elkaar:) goed bezig jongens(y)