Partyflock
 
­ Nederland

Sweet & Dirty opent nieuwe Club Numberz

gepubliceerd door , op
Sweet & Dirty
16 september 2012
FeestSweet & Dirty · Halloween
Datumzaterdag 3 november 2012
LocatieNumberz
Op zaterdag 3 november is het zover, de Halloween special van Sweet & Dirty in het nieuwe Club Numberz. FuturEventS zal in deze splinternieuwe club een feest neerzetten die je niet snel meer zal vergeten!

Eind oktober gaat Club TDF de transformatie maken naar Club Numberz en brengt de leeftijdsgrens omhoog naar minimaal 18 jaar. Met deze transformatie hoopt de club met de Fun Factory 16+ en Club Numberz een breder publiek aan te spreken en heeft daarom de hulp van FuturEventS ingeschakeld.

Na ruim een jaar is Sweet & Dirty regionaal een bekend begrip geworden en zal dan ook op 3 november uitbreiden naar Berlikum met een combinatie van muziek, beleving en entertainment.

Voor deze editie heeft FuturEventS niemand minder dan dj Funk D weten te strikken. De bootlegkoning van Nederland zijn producties worden overal op de wereld gedraaid en gesupport door de beste dj's. Hij zal speciaal voor jullie naar het hoge noorden afreizen om de club helemaal op zijn kop te zetten!
Naast Funk D schuift ook dj Punish achter de draaitafels om de lekkerste plaatjes voor jullie te draaien. Ook zijn platen gaan de hele wereld over. Tegenwoordig zit hij veel in de studio met onder andere The Partysquad, Yellow Claw en Vato Gonzalez. Maar toch heeft hij tijd weten te maken om jullie een onvergetelijke nacht te bezorgen.
Ook TDF residents Magnificence zullen aanwezig zijn. Dit talentvolle dj duo uit Leeuwarden hebben zich al bewezen in Berlikum en gaan momenteel hard in de studio. Sweet & Dirty residents RobV en D-Stylez mogen natuurlijk niet ontbreken. Ook zij zullen ongetwijfeld weer de nodige voetjes van de vloer en handjes in de lucht rocken.

Deze avond zal gehost worden door JPackMCMC. JPackMCMC is natuurlijk bekend van de vele evenementen en festivals waar hij al heeft mogen staan. Hij zal ook deze avond de avond een extra boost geven met zijn opzwepende en energieke vocalen.

FuturEventS zal met dit evenement beginnen met kaarten verkopen via een online voorverkoop. Kaarten voor dit evenement zijn in de voorverkoop maar 5 euro, en kunnen gekocht worden via koop tickets en op www.sweetdirty.nl. Natuurlijk is er ook een deurverkoop. Aan de kassa van Club Numberz kan je ook gewoon nog een kaartje kopen voor 7 euro.

1 opmerking

Artiest {SHOWLIST artist 42991, 62042}
zin in!