Partyflock
 
­ Nederland

Laatste kaarten voor Chateau Techno presenteert La Fabrique

gepubliceerd door , op
Na twee uitverkochte edities op het Westergasfabriekterrein, verhuist Chateau Techno naar een nieuwe locatie, slechts tien minuten vanaf Amsterdam Centraal. Door uit te wijken naar een oude fabriekshal kunnen op vrijdag 16 november honderden feestgangers hun hart ophalen aan een hoogstaand technofeest met een dito line-up en aankleding. Voorverkoop start op maandag 24 september om 20.30 via de site.

Chateau Techno verkocht tweemaal, in juni en september, de samengevoegde WesterUnie, WesterLiefde en Westergasterras uit. De aankomende editie stuwt de definitie van een technofeest naar een hoger niveau met een echte Chateau als decor in een oude, industriële loods. Een productie als nooit tevoren en een hoogwaardige line-up komen deze nacht samen in een voormalige fabriekshal niet ver van de Amsterdamse binnenstad.

In de nieuwe locatie kan Chateau Techno de hoogte in om licht en laser meer ruimte te geven en het feest van een visueel scherper randje voorzien. De line-up wordt stapsgewijs bekend gemaakt. Chateau Techno wil dat op ze wordt vertrouwd dat ze altijd een goed feest af leveren. In ieder geval komen resident Ici Sans Merci (Chateau Techno), Nihad Tule (Drumcode, Random Island, Zweden) en Marco Bailey (DrumCode, België) draaien in La Fabrique. De locatie wordt aangekondigd via Facebook.

Met vrienden in den verre is rekening gehouden. Er rijden deze nacht bussen tussen Alkmaar, Hilversum en Den Haag. Het is mogelijk om ook een bus uit een andere plaats te laten gaan. Meer info daarover staat hier.

Voorverkoop á € 15 via koop tickets.

Aftermovie Chateau Techno 1 Year Anniversary: