Partyflock
 
­ Nederland

Lloyd vervangt SisQo op Pure Pressure

gepubliceerd door , op
Pure Pressure
24 september 2012
Nederland 'Matrixx', staat er voor de maand oktober een speciale editie te wachten. Amerikaanse R&B-ster Lloyd zal op 20 oktober zijn opwachting maken in Nijmegen. Zoals je gewend bent van Pure Pressure, belooft dit weer een gigantisch spektakel te worden.

Lloyd is de vervanger van SisQó, die vanwege televisieverplichtingen in Amerika helaas heeft moeten afzeggen. Uiteraard is de organisatie en het management op zoek naar een nieuwe datum. Maar na een overweldigende editie met Sean Paul op 1 september jl. is het dus aan Lloyd om het podium te bestormen zoals hij dat ook in de Nederlandse hitlijsten deed met zijn Smash Hit 'Dedication to my Ex' waarmee hij van juni t/m augustus hoog genoteerd stond.



Twee 'highrolers' in de eclectic scene zullen op 20 oktober de Matrixx vullen met hun funky sound. Smash komt net als FLAVA (resident Jimmy Woo) uit de Randstad en staat met regelmaat in The Sand.

Dj's
De vertolkers van het Pure Pressure geluid zijn de volgende Dj's:
Styles, FLAVA, SMP, Smash & Aries en TariQ.
De avond wordt gehost door de local MC Nas-T.

Tickets a €20,- (ex fee) koop je in de voorverkoop bij [presale element=party id=230356 type=paylogic], www.matrixx.nl en alle Primera vestigingen. VIP Info: 024 34 499 48 of info@Matrixx.nl

1 opmerking

haha das best nep als je speciaal voor SisQo een kaartje hebt gekocht...
Wat is dat toch met die Amerikaanse RnB/Rappers zo vaak cancellations en no show met die gasten...