Partyflock

De Tijdmachine experimenteert voort

 

De Tijdmachine experimenteert voort

anoniem gepubliceerd op
De Tijdmachine (flyer)
FeestDe Tijdmachine · 2004 - 2009
OrganisatieDe Tijdmachine
 ⊂ Lose Your Mind
LocatieKdanz Site
Datumzaterdag 6 oktober 2012
StadSchagen
Professor Barabas stuurt Suske & Wiske al jaren terug in de tijd om de wildste avonturen te beleven en lang leek het er op dat dit bonte gezelschap het alleenrecht had op tijdreizen. Halverwege augustus was daar echter ineens het bijna geslaagde 'DYOA-experiment', een proef die de wetenschappelijke wereld op zijn kop zette door aan te tonen dat tijdreizen niet alleen iets uit stripboeken is. De laatste hercalculaties zijn inmiddels gedaan en vol trots kan het onderzoeksteam van De Tijdmachine en Lose Your Mind melden dat tijdreizen vanaf nu voor iedereen beschikbaar is!

Een team van waanzinnige wetenschappers zal op 6 oktober 2012 in de Kdanz te Schagen voor het eerst aan de wereld laten zien waar zij al die jaren aan gewerkt hebben. De knappe koppen die deze avond de tijdmachine zullen bedienen hebben zich door de jaren heen bewezen als experts in reizen naar de periode 2004 t/m 2009. De reisleiders op een rijtje:

Area 1: Hardstyle (2004 - 2009)
Luna
DHHD
Deepack
Josh & Wesz
Pinas
Distractor & Ryfle
Lanoz
Chop-e

Area 2: Millenium hardcore (1999 - 2004)
Sceletor
Viruz
Scorpion
Conspirator
Da Lucci
The Pacifier

Nu zou je denken dat tijdreizen alleen weggelegd is voor de allerrijksten onder ons, maar niets is minder waar! Voor € 10,- kun jij tegen je kleinkinderen vertellen dat je getuige was van 's werelds eerste tijdreis. De voorverkoop hiervoor is reeds begonnen via Facebook en www.loseyourmind.nl.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de aanloop naar deze historische dag, like dan de Facebook pagina van De Tijdmachine; Facebook. Hier vind je livesets, foto's, filmpjes en ander nostalgische materiaal om je alvast in de stemming te brengen.

12 opmerkingen

Leuke promotekst jongens :) Succes met 't feest
Loseyourmind :respect:
Uitspraak van Bubje op dinsdag 25 september 2012 om 10:56:
Loseyourmind

én De Tijdmachine niet te vergeten ;-) :-P
2004-2009 (L)
Ben er niet bij maar wat een gaaf concept!

Een hardstyle tijd die je nergens meer hoort helaas..­
Ze hadden beter de hardstyle ook 1999-2004 kunnen doen
Wat mij betreft niet.­ Er zijn veel meer early feesten dan feesten met deze periode!